• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epidural anestezi olanlarrrr......

Merhaba hanimlar,

inanin tüm yazanlara cok tesekkür ediyorum. Gercekten beni ve benim gibi dogumdan korkan, hatta epidural, spinal sezeryandan korkanlari bu sekilde rahatlatmayi basariyorsunuz. Bize bir sekilde psikolojik destek sagliyorsunuz.

Bende artik hamile kalmak istiyorum ve bir an önce bebisimi kucagima almak istiyorum. Insallah Rabbim bizede hayirli zamanda hayirli bir evlat nasip eder. Bende buraya hamileligimden dogumuma kadar gecen süreyi ve dogumumu yazabilirim.

Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun...

Inanin KK´üne üye oldugum ve sizlerle tanistigim icin cok mutluyum...

hepinize kucak dolusu sevgiler..:79:

bende henüz daha yeni hamileyim 7 haftalık ve bende doğumdan çok korkanlardanım gerek sezeryan gerek normal o yüzden hep erteledim bebeği ama bi gün karar verdim ve allahta nasip etti...şuan doğumdan çok sağlıklı olsunda o kısım bi şekilde atlatılır diye düşünüyorum ve doğum hiç aklıma gelmiyor yeter ki bebişim sağlıklı olsun sende bunları düşün hamileliğinin keyfini çıkar zamanı geldimi korkarsın....:))))şimdi rahat ol bebeğine de zarar verme....

merhaba Turkuaz,

Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin bebisini. Bu güzel mesajin icinde ayrica tesekkür ederim sana... Bir yandan düsününce haklisin, zamani gelsin dogumdan o zaman korkarim :-))).. bakalim su aralar regl´mde bir gecikme var ama, hamilemiyim degilmiyim henüz belli degil, testte yapmadim...hayirlisi bakalim..
Hamileligin nasil gidiyor, kac haftalik oldu su an? Bana özelden mesajda atabilirsin...

Haberlesmek dilegiyle... selamlar

Ben epidural anestezi sezeryan ile doğum yaptım..

Çok rahat bir doğum geçirdim,ve sonrasıda okadar rahat ve kolay geçti:32:

merhaba Sekerrim,

paylasimin icin cok tesekkürler.. insallah tüm hamile olanlara öyle kolay dogumlar nasip eder Rabbim.

Back