offf ya o kadar çok korkuyorum ki doğumdan gece hep rüyamda doğuma gidiyorum,,ve henüz 15 haftalık hamileyim,,,bunları düşünmek için çok erken biliyorum ama psikolojim bozuldu ya ,,doğumdan başka bişey düşünemez oldum,,,1 yıl kadar önce karnımda kist patladı ve sezeryan şekilde ameliyat oldum,,onun ağrısını bildiğim için göze alamıyorum,,,normal doğumu salak gibi kalktım video izledim ondanda korktum,,epidural dedim bi arkadaşıma benim komşum epiduralden felç kaldı aman sakın dedi,,,ondanda tırstım ,,,,,off ya ben ne yapacağım,,,,bugünde bi tanıdığım ben hamileyim deyince tuttu kendi doğumunu anlattı 24 tane dikişim oldu benim diyo aklın varsa sezeryan yap diyo,,,yanında başka bi kadında anlattıda anlattı dedim siz ne yaptınız ya ,,,anlatılırmı böyle şeyler,,,insan biraz gaz verir,,kolay falan der cesaretlendirir,,,eşime anlattım çok korkuyorum diye,,,ben sana kıyamam diyo:) diyorum aşkım gaz ver bana ya.....ay valla psikolojim bozuldu ,,,3 yıldır evliyim bebeğim olsun çok istiyordum,,,off ya ben çok korkakmışım meğer,,,zaten eşime söylediğim ilk kelime ben hamileyim ikincisi nasıl doğuracağım....offf offf,,,
merhaba maviorman,
ınan senin kafandan neler gectigini ve psikolojini gayettt iyi anlayabiliyorum, cünkü bende ayni korkular icindeyim. Ben esime korkuyorum dedigimde, ama herseyin normali iyidir, normal dogum daha saglikli diyo, gelde bana sor.
Bende 2,5 yillik evliyim, bizde bebek istiyoruz - su an hamile degilim ama, ilk hamile oldugumu ögrendigimde ilk aklima gelen sey " ben ne yapacagim simdi, nasil dogum yapacagim, ben yapamam cok korkuyorum falan.." basladim aglamaya. Rabbimde nasip etmedi zatende, herseyde vardir bir hayir.
ınsallah kolay dogum olur hepimizin ki.. Lütfen dogum yaptiginda burada hikayeni mutlaka yaz olurmu... Sevgiler selamlar
evdemi doğurmuş nerde doğurmuş bu anlamadım ilginç rabbim nasip etsin tabi bizede
merhabalar kardeşim..kaygılarını anlıyorum..bende şu an 28 haftalık ikizlerime hamileyim..tüp bebek transferiyle hamile kaldım çok şükür Rabbime nasip etti..bu tedavi esnasında pek çok aşamadan geçiyosun..iğneler..yumurta toplatma..transfer falan..diyeceğim aynı işlemde herkesin tepkisi yaşadığı çoookkk farklı olabiliyo..kimi çokk kolaydı haberim bile olmadı derken kimi ölüyorum sandım falan diye ağlayarak çıkıyodu..yani uzun lafın kısası her bünye farklı..başkalarının doğum hikayelerini dinleyipte kendine işkence etme bence çünkü bu sana bişey kazandırmayacağı gibi aksine birşeyleri dahada zorlaştırır..hamileliğin tadını çıkarofff ya o kadar çok korkuyorum ki doğumdan gece hep rüyamda doğuma gidiyorum,,ve henüz 15 haftalık hamileyim,,,bunları düşünmek için çok erken biliyorum ama psikolojim bozuldu ya ,,doğumdan başka bişey düşünemez oldum,,,1 yıl kadar önce karnımda kist patladı ve sezeryan şekilde ameliyat oldum,,onun ağrısını bildiğim için göze alamıyorum,,,normal doğumu salak gibi kalktım video izledim ondanda korktum,,epidural dedim bi arkadaşıma benim komşum epiduralden felç kaldı aman sakın dedi,,,ondanda tırstım ,,,,,off ya ben ne yapacağım,,,,bugünde bi tanıdığım ben hamileyim deyince tuttu kendi doğumunu anlattı 24 tane dikişim oldu benim diyo aklın varsa sezeryan yap diyo,,,yanında başka bi kadında anlattıda anlattı dedim siz ne yaptınız ya ,,,anlatılırmı böyle şeyler,,,insan biraz gaz verir,,kolay falan der cesaretlendirir,,,eşime anlattım çok korkuyorum diye,,,ben sana kıyamam diyo:) diyorum aşkım gaz ver bana ya.....ay valla psikolojim bozuldu ,,,3 yıldır evliyim bebeğim olsun çok istiyordum,,,off ya ben çok korkakmışım meğer,,,zaten eşime söylediğim ilk kelime ben hamileyim ikincisi nasıl doğuracağım....offf offf,,,
merhabalar kardeşim..kaygılarını anlıyorum..bende şu an 28 haftalık ikizlerime hamileyim..tüp bebek transferiyle hamile kaldım çok şükür rabbime nasip etti..bu tedavi esnasında pek çok aşamadan geçiyosun..iğneler..yumurta toplatma..transfer falan..diyeceğim aynı işlemde herkesin tepkisi yaşadığı çoookkk farklı olabiliyo..kimi çokk kolaydı haberim bile olmadı derken kimi ölüyorum sandım falan diye ağlayarak çıkıyodu..yani uzun lafın kısası her bünye farklı..başkalarının doğum hikayelerini dinleyipte kendine işkence etme bence çünkü bu sana bişey kazandırmayacağı gibi aksine birşeyleri dahada zorlaştırır..hamileliğin tadını çıkaron kere bu günleri yaşamayacağız değil mi ama..sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?