Oo ne marifetli seninkideAhh özledim bende şimdi benimkini bir elimde telefon bir elimde pamuk makyaj siliyorum kocam burda olaydı yuzumu sileydi ayaklarıma masaj yapıp cig köfte yapaydı cig köfte esliginde bir de siir faslı yapardik
Kapattirdim. Bi sure elimi ayagimi cektim buralardan. Hani su gecen haftalarda polemik yaratan geyik topiklerinin sahibiyim benYeni üyelik derken eslisine ne olduona göre kibleyelim
Yaa ne diyorsun sabahları karıcım yorulma gel ben eyeliner cekeyim diyor ardından gökte kus avlayıp kuş sütü sağıp sofra hazırlıyorOo ne marifetli seninkide
Bana nickinle gel burda polemik geyik eksik olmaz ki nerden bilelim kim oldugunuKapattirdim. Bi sure elimi ayagimi cektim buralardan. Hani su gecen haftalarda polemik yaratan geyik topiklerinin sahibiyim ben
Yaa o kadar mikemmel bi hayat yaşıyorum ki eşim tvde boks izliyor ben de kkdayim ormanda dağda ne işim var ya
Tabi ki . benim gibi becerikli kadina asik olunmaz da napilir. Hem becerikliyim hem seksiTabi canim orasi oyle :) milkshake yaptigindandir
Kavun ve dondurma mi. Kavun degildir o muzdur. Kavun olsa.duramazdin.Hiçte bilem benimki daha mikemmel ben otururken kocişim kavun kesti dondurmayla birlikte yedik al sana
Su.noktaya takildim.ayaklarina masaj yapip o.elleriyle cig kofte mi yoguracak sizi hijyene davet ediyomAhh özledim bende şimdi benimkini bir elimde telefon bir elimde pamuk makyaj siliyorum kocam burda olaydı yuzumu sileydi ayaklarıma masaj yapıp cig köfte yapaydı cig köfte esliginde bir de siir faslı yapardik
Maaşallah diyelim nazarımız değmesin.benimkide pek yapar valla pofuduk pandam benimYaa ne diyorsun sabahları karıcım yorulma gel ben eyeliner cekeyim diyor ardından gökte kus avlayıp kuş sütü sağıp sofra hazırlıyor
Eski adim da patatees ti. Unutulmusuz bikac haftada küstumBana nickinle gel burda polemik geyik eksik olmaz ki nerden bilelim kim oldugunu
Oy kıyamam neydem alerji olmus? Cok gecmis olsun canım yaoff kızlar başıma neler geldi benim mibi ayağını burkmuştu krem sürdük yürümede bile zorlanıyordu
çocuk uykuya yattı uyandı heryeri kaskabarık hemen gittik çocuk doktoruna alerji olmuş
iğne yaptılar ne ağladı çocuğum
Maşallah kuş sütü olmadan sofraya oturma bak :)Maaşallah diyelim nazarımız değmesin.benimkide pek yapar valla pofuduk pandam benim
Ben yeniyim belki bir tek ben bilmiyorumdur o yüzden kusura bakma ama cıkaramadımEski adim da patatees ti. Unutulmusuz bikac haftada küstum
sürdüğümüz ilaçtan canım yaaa heryeri bildiğin aşırı derecede su toplamış gibi kabardıOy kıyamam neydem alerji olmus? Cok gecmis olsun canım ya
Bak ya dalga geçiyor benle ama benimki doğru kıskanç seniYaa ne diyorsun sabahları karıcım yorulma gel ben eyeliner cekeyim diyor ardından gökte kus avlayıp kuş sütü sağıp sofra hazırlıyor
Noluyo burda? Bu konudan neden en son benim haberim oldu
Ay kıyamam geçmişmolsun canımoff kızlar başıma neler geldi benim minik ayağını burkmuştu krem sürdük yürümede bile zorlanıyordu
çocuk uykuya yattı uyandı heryeri kaskabarık hemen gittik çocuk doktoruna alerji olmuş
Kavunseni hayatin anlamini kesfetmeye cagiroyorum. Bari bi londra sokaklarinda.dolassaydin
Tabi ki . benim gibi becerikli kadina asik olunmaz da napilir. Hem becerikliyim hem seksi
Kavun ve dondurma mi. Kavun degildir o muzdur. Kavun olsa.duramazdin.
Su.noktaya takildim.ayaklarina masaj yapip o.elleriyle cig kofte mi yoguracak sizi hijyene davet ediyom
Ve aleykün esselam bacım hgçok masumum galiba kimse beni etiketlememiş
bu arada
Cok gecmis olsun.off kızlar başıma neler geldi benim minik ayağını burkmuştu krem sürdük yürümede bile zorlanıyordu
sağol kendim zaten kötüydüm çocuğum daha beter olduThemis1990 geçmiş olsun
Ay cok üzüldüm canim ya en zoru cocugunı öyle görmektir zorla igne yaptırmaktir biliriösürdüğümüz ilaçtan canım yaaa heryeri bildiğin aşırı derecede su toplamış gibi kabardı
uyandığında gördüm hemen doktora koştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?