Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Bilim kurgu begendigin filmler hangileriydi acaba kiz kardesim:KK53:
şimdi ne izledin ne izlemedin bilmiyorum ya yeşil yolu izlemediysen izle derim çok duygulanırım her izlediğimde birde esaretin bedeli:KK61: başlangıç varya leonardo dicaprionun izlemediysen o da güzel kanlı elması da sevmiştim birde :KK66: birde total recall diye bir film izledim geçenlerde güzeldi değişikti yani 1990 yapımı varmış yeniden çekmişler aklıma gelmiyor şu an başka düşüneyimde yazarım :KK35:

şimdi ne izledin ne izlemedin bilmiyorum ya yeşil yolu izlemediysen izle derim çok duygulanırım her izlediğimde birde esaretin bedeli:KK61: başlangıç varya leonardo dicaprionun izlemediysen o da güzel kanlı elması da sevmiştim birde :KK66: birde total recall diye bir film izledim geçenlerde güzeldi değişikti yani 1990 yapımı varmış yeniden çekmişler aklıma gelmiyor şu an başka düşüneyimde yazarım :KK35:

Cogunu izledim true story diye bir film izleme karari aldim. Sizde dagilin biraz hobi yapin sonra sorunlu kisilikler oluyorsunuz bdv sizden gecilmiyor:KK70:
@Bilgece sen daga tirman kosu yap :KK70:

Bana soyle guzel bir gizem gerilim filmi onersenize kizlar. Bak ilgi alanimi iliskiler uzerine kurup mutsuz olmuyorum hobilerim var benim:KK70:
Stigmata izlemediysen öneririm,çok önceden izlemiştim hala aklimdadır.
Şöyle kaçırmalı,kanlı bıçaklı film olsun dersen Hostel diye bir film var hatta 2.de var. Ikisinide izledim,aklımda kalanlardan buda.

Back