Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

etfb39.jpg

Şu yüzün çökmüş ne demek ya, valla sinir olurum. Bugün anneannem de bana sen zayıfladın yine dedi, dedim anneanne bir daha dersen kırıcı olacağım. Bana zayıfladın demeyin diyorum. Benim verdiklerimi siz toplamışsınız diyorum :p Ben kimsenin kilosu hakkında ister zayıf olsun ister kilolu hiç yorum yapmam sormadıkça..
bende kilo muhabbetine gıcık oluyorum ya ama bizim toplumda her türlü muhabbet kiloya dönüyor nasıl başarıyorsak :-) zaten sinir oluyorum kilo alsak dert versek dert arkadaş:KK34:

Nazar cok fena ya.adamın yuvasını yıkar valla, biz bi ara cok pis nazara gelmiştik.cekemeyene belli etmeyeceksin güzel seyleri.birde renkli gözün nazarı cok değiyor, bi arkadasım vardı,kolyende güzelmiş dedi o an kolye birden kopuverdi durduk yere gözleri cam gibi mavi.hayret etmiştim

Nazar cok fena ya.adamın yuvasını yıkar valla, biz bi ara cok pis nazara gelmiştik.cekemeyene belli etmeyeceksin güzel seyleri.birde renkli gözün nazarı cok değiyor, bi arkadasım vardı,kolyende güzelmiş dedi o an kolye birden kopuverdi durduk yere gözleri cam gibi mavi.hayret etmiştim
kolyende güzelmiş '' keşke benim olsa'' :D

Anaam olaya bak. Bizim bi akraba var adi nazarci teyze. Lan kadin annemin odasina bi goz gezdirdi gardrobun aynasi boydan boya catladi ve hem de goz seklinde sok olmustuk..

deterjan koymuyorlardır dıye düşünüyorum :KK53:

Ben de sanmıyorum canım. Yani Herhalde.

Annem renkli gözlülerle arkadaş olmuyor nazar değdirirler diye:KK70:

Anaam olaya bak. Bizim bi akraba var adi nazarci teyze. Lan kadin annemin odasina bi goz gezdirdi gardrobun aynasi boydan boya catladi ve hem de goz seklinde sok olmustuk..

Kız benim annemin bi büyüğü olan bebeği varmış anneannemin. Bir gün bi tanıdık gelmiş bahçelerine. Bebiş de 9 aylık falan. 'Kaç yaşında bu böyle, ne çok seviyorsunuz öyle çocuğu' falan demiş kem gözle.

Bebeği ertesi sabah yatakta ölü bulmuşlar.

Back