Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kilo muhabbetine gıcık oluyorum ya ama bizim toplumda her türlü muhabbet kiloya dönüyor nasıl başarıyorsakŞu yüzün çökmüş ne demek ya, valla sinir olurum. Bugün anneannem de bana sen zayıfladın yine dedi, dedim anneanne bir daha dersen kırıcı olacağım. Bana zayıfladın demeyin diyorum. Benim verdiklerimi siz toplamışsınız diyorumBen kimsenin kilosu hakkında ister zayıf olsun ister kilolu hiç yorum yapmam sormadıkça..
yok zaten yogurt o kadar anormal gelmedı bana. bu cok anormal geldıKız ben de bazen mayalıyorum fırında. Sarsılmadan iyi oluyor. Öyle deme![]()
Hsyırdır kuzu neyin var
ay yok internet çok kötü, çekmiyor, deli oldum :) oralara da girmiyom
gelicem yoksa durur muyum :)
Insallah canim oku sen oku okumanin faydasi cok oluyorAslinda dikkat cekecek bi seyi muhakkak takiyorum. Insallaj bi sey olmaz yarin
Ula yoksa benim.herifin mi bana nazari degiyo![]()
yok zaten yogurt o kadar anormal gelmedı bana. bu cok anormal geldı![]()
deterjan koymuyorlardır dıye düşünüyorumNe güzel köpüklü köpüklü, hijyenik konserve.![]()
Bunu bana ablam demisti. Tursuyu boyle yap super oluyor demisti ama benim.midem almadi. Ki alsa bile ben hayatimda evde tursu yapmadim kineler görecegım daha. gecen gün de yogurdu fırında mayaladıklarını okudum![]()
![]()
tursu kaynatılıyor muydu kı?Bunu bana ablam demisti. Tursuyu boyle yap super oluyor demisti ama benim.midem almadi. Ki alsa bile ben hayatimda evde tursu yapmadim ki![]()
Merhaba olur canim bizi sevmeyen ölsün demiMerhaba beni de kimse sevmiyor, birlikte papatya çayı içip kalbimizi kıranlara sövelim mi?
erkekte dedikodu düşününce garip geliyor ama yaayy erkegın dedıkoducusu kadınından beterdır![]()
kolyende güzelmiş '' keşke benim olsa''Nazar cok fena ya.adamın yuvasını yıkar valla, biz bi ara cok pis nazara gelmiştik.cekemeyene belli etmeyeceksin güzel seyleri.birde renkli gözün nazarı cok değiyor, bi arkadasım vardı,kolyende güzelmiş dedi o an kolye birden kopuverdi durduk yere gözleri cam gibi mavi.hayret etmiştim
Nazar cok fena ya.adamın yuvasını yıkar valla, biz bi ara cok pis nazara gelmiştik.cekemeyene belli etmeyeceksin güzel seyleri.birde renkli gözün nazarı cok değiyor, bi arkadasım vardı,kolyende güzelmiş dedi o an kolye birden kopuverdi durduk yere gözleri cam gibi mavi.hayret etmiştim
deterjan koymuyorlardır dıye düşünüyorum![]()
Nazar cok fena ya.adamın yuvasını yıkar valla, biz bi ara cok pis nazara gelmiştik.cekemeyene belli etmeyeceksin güzel seyleri.birde renkli gözün nazarı cok değiyor, bi arkadasım vardı,kolyende güzelmiş dedi o an kolye birden kopuverdi durduk yere gözleri cam gibi mavi.hayret etmiştim
O zaman bizde sevilmeyenler olarak topik acalimBeni de hiç kimse ama hiç kimse etiketlememişti, grubun felsefesine uygun +18 bi video paylaşıp arkalardan kendime yer buldum @cognitiveSamire tmv
![]()
Anaam olaya bak. Bizim bi akraba var adi nazarci teyze. Lan kadin annemin odasina bi goz gezdirdi gardrobun aynasi boydan boya catladi ve hem de goz seklinde sok olmustuk..
tursu kaynatılıyor muydu kı?
Yok siz iyisiniz canim seviliyorsunuzGrubun içine girsek bile ben ve Samire hanım her daim KALABALIKLAR İÇİNDE YALNIZIZ. Böyle olmaktansa TEK KİŞİLİK KALABALIĞIMIZLA yetinmeliyiz belki de de mi?Samire tmv