Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusunKız benim annemin bi büyüğü olan bebeği varmış anneannemin. Bir gün bi tanıdık gelmiş bahçelerine. Bebiş de 9 aylık falan. 'Kaç yaşında bu böyle, ne çok seviyorsunuz öyle çocuğu' falan demiş kem gözle.
Bebeği ertesi sabah yatakta ölü bulmuşlar.
BismillahirrahmanirrahimKız benim annemin bi büyüğü olan bebeği varmış anneannemin. Bir gün bi tanıdık gelmiş bahçelerine. Bebiş de 9 aylık falan. 'Kaç yaşında bu böyle, ne çok seviyorsunuz öyle çocuğu' falan demiş kem gözle.
Bebeği ertesi sabah yatakta ölü bulmuşlar.
ben bi kere lisedeyken arkadaşın mp3 üne demiştim yeni almıştı çok güzelmiş bakayım mı demiştim vermemşti erkekti bide cinsti biraz mp3 ü yemem artık versende istemem dedim sonra taktı kualğına açılmadı sonra servise göndermiş baya pahalıydı servis yenisini göndermiş nasıl böyle oldu anlamadık demişler o günden sonra çocuk benden kaçmaya başlamıştı ya korkuyordu bak aklıma geldikolyende güzelmiş '' keşke benim olsa''![]()
ilk defa duydum![]()
O zaman bizde sevilmeyenler olarak topik acalim
Ya benimde teyzem var nazarı deger bilirim.bi tablo almıstık, cok begendi akşam sapa saglam duran tablo yerinden düştü kırıldı.değiyor ciddenAnaam olaya bak. Bizim bi akraba var adi nazarci teyze. Lan kadin annemin odasina bi goz gezdirdi gardrobun aynasi boydan boya catladi ve hem de goz seklinde sok olmustuk..
Bismillahirrahmanirrahimya su an cok fena korktum. Inanamiyorum. Allahim sen koru. Ee o kadini ne yapmislar sonra??
Yok siz iyisiniz canim seviliyorsunuz
Iste kaynatinca guzel oluyomus![]()
Kadini ne yapacaklar bilgece nazar haktir sonucta cok dua okuyup mutlaka masallah kelimesini soylettirinBismillahirrahmanirrahimya su an cok fena korktum. Inanamiyorum. Allahim sen koru. Ee o kadini ne yapmislar sonra??
Eski zaman işte ne yapsınlar. Zaten kadını unutmuşlar o acıyla sonradan oraya bağlamışlar.
Ellerinde somut kanıt yok ki, ben ne yaptım sizin bebişe der çıkar işin içinden.
ya demkki ayrımcılık yapmak istemiyorsun işte herkese eşit davranıyorsun bir yerde iyi bişey benceSanirim.benim nazarim yok cunku kimseyo pek dikkatli inceleyemiuorum. 5 yillik ogretmenimin gozluklu oldugunu bir arkadasimdan duymus Bi dahaki derstte bakmis hakikatrn gozlukluymus demistim.![]()
Uzulme canim ben cevap veririm sana bence altin ceyrek altin al ben ondan aliyorum mesela kisin yuz elliye aliyorum yazin en az yuz seksene satarsinSevilmiyorum, bu sitede altın mı dolar mı iyi yatırım aracı olur şu günlerde, diye sorduğumda kimse beni ciddiye alıp cevap vermedi, ben artık bu siteye sevilmemenin getirdiği büyük bir umutsuzluk ve mutsuzlukla giriyorum. Bunu bana yaşattırmaya hakları yoktu, üzdüler, kırdılar.
Olabilir tabi ama gruba girmek isteyenin sevilmediğiden iyice emin olmak lazım nasıl yapıcaz onu
Düşündüm decognitive kızkardeş hemen bi aneliz yapar onun sonucuna göre sevilmeyen arkadaşla devam ederiz
Beni de kimse sevmiyorSevilmiyorum, bu sitede altın mı dolar mı iyi yatırım aracı olur şu günlerde, diye sorduğumda kimse beni ciddiye alıp cevap vermedi, ben artık bu siteye sevilmemenin getirdiği büyük bir umutsuzluk ve mutsuzlukla giriyorum. Bunu bana yaşattırmaya hakları yoktu, üzdüler, kırdılar.
Yaa ben kirmizi giyemem zatenKızlar birde birşey duymustum.kırmızı giymek iyi değilmiş yani göz alıcı kırmızı.sebebini bilmem ama iyi değil demişlerdi.ilgi cekiyormus yani herseyin ilgisini![]()
Kadini ne yapacaklar bilgece nazar haktir sonucta cok dua okuyup mutlaka masallah kelimesini soylettirin