Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Uzulme canim ben cevap veririm sana bence altin ceyrek altin al ben ondan aliyorum mesela kisin yuz elliye aliyorum yazin en az yuz seksene satarsin

Ama sanırım siz de beni sevmiyorsunuz zira ekonomi sayfaları çeyrek altından ziyade gram altına yönlendiriyor?
Neden beni zarara sokmak istediniz gerçekten anlamıyorum.

ya demkki ayrımcılık yapmak istemiyorsun işte herkese eşit davranıyorsun bir yerde iyi bişey bence:KK19:

Evet aynen öyle. Ben bi esarp almistim bi kere. Ben bile nerden aldigimi unutmuatum. Yengem aa bunu burdan mi aldin demisti. Laa ne ara farkettiin ben bile kafamdaki esarp hangisi unutmusum sen nasil farkettin :-) :-) hayatta farkedemem :-)

Bu arada kizlar konuya direk dalin kimse sizi dislamiyor yaavv

Kızlar birde birşey duymustum.kırmızı giymek iyi değilmiş yani göz alıcı kırmızı.sebebini bilmem ama iyi değil demişlerdi.ilgi cekiyormus yani herseyin ilgisini:KK53:
Kirmizi giydigim gun yatak dosek hasta olurum okuyan kiside mahvolur o yuzden coktandir kirmizi bisey almiyorum halbuki cokta severim

Nazar cok fena ya.adamın yuvasını yıkar valla, biz bi ara cok pis nazara gelmiştik.cekemeyene belli etmeyeceksin güzel seyleri.birde renkli gözün nazarı cok değiyor, bi arkadasım vardı,kolyende güzelmiş dedi o an kolye birden kopuverdi durduk yere gözleri cam gibi mavi.hayret etmiştim
:KK22:

Evet aynen öyle. Ben bi esarp almistim bi kere. Ben bile nerden aldigimi unutmuatum. Yengem aa bunu burdan mi aldin demisti. Laa ne ara farkettiin ben bile kafamdaki esarp hangisi unutmusum sen nasil farkettin :-) :-) hayatta farkedemem :-)

Bu arada kizlar konuya direk dalin kimse sizi dislamiyor yaavv
ya bende çok dikkat etmem hatta yıllarca yaşadığım yerde mağaza isimlerini bilmiyorum şurda buluşalım diyorlar ya mesela orası neresi diye soruyorum :KK70::KK70: benim bir arkadaşım bir kere gördüğü adamı unutmaz birkere yolda birini gördük tutturdu ben bu adamı daha önce gördüm falan diye sonra hatırladı iki gün önce bindiğimiz otobüsün şoförü dedi şoka girdim ben dün yediğim yemeği unutuyorum ya:KK70:

Anelizimin içine hangi renkte kalp ve smile koyacağımı düşünmek için zamana ihtiyacım var, bunlar olmadan anelizler yapılmıyor maalesef. Büyük bir emek söz konusu.

Burada kalp için seçenekler çok da geniş değil ne yazık ki o yüzden fazla bi zamanını alacağını düşünmüyorum yine de kolay gelsin tabi

ya bende çok dikkat etmem hatta yıllarca yaşadığım yerde mağaza isimlerini bilmiyorum şurda buluşalım diyorlar ya mesela orası neresi diye soruyorum :KK70::KK70: benim bir arkadaşım bir kere gördüğü adamı unutmaz birkere yolda birini gördük tutturdu ben bu adamı daha önce gördüm falan diye sonra hatırladı iki gün önce bindiğimiz otobüsün şoförü dedi şoka girdim ben dün yediğim yemeği unutuyorum ya:KK70:

Haa insan yuzlerini de ben asla unutmam bi gittigim yolu asla asla unutmam ama yuzunde ben varmis kulagi buyukmus gozluk varmis bunlari bilmem. Tam bir butune bakiyorum ben hahaha

Haa insan yuzlerini de ben asla unutmam bi gittigim yolu asla asla unutmam ama yuzunde ben varmis kulagi buyukmus gozluk varmis bunlari bilmem. Tam bir butune bakiyorum ben hahaha
ben hiçbakmıyorum demekki ya bence sen görsel hafızaya sahipsin o zaman:KK19: bende duyduğum bişeyi kesinlikle unutmam ama onun dışında çok dikkat etmiyorumsanırım:KK70:

old-hippie.jpg
Aman bunun ki çok küçük :63: sen benim kolumdakini görsen :KK53:

Kızlar bir atak ağrısı çektirmiyorsuunuz ya hemen sayfalar uçmuş biraz dindide koştum geldim :KK55:

Kızlar buntopikte tartışma istemiyorum haberiniz ola konu kapanmalarından gına geldi :KK14:

Aman bunun ki çok küçük :63: sen benim kolumdakini görsen :KK53:

Kızlar bir atak ağrısı çektirmiyorsuunuz ya hemen sayfalar uçmuş biraz dindide koştum geldim :KK55:

Kızlar buntopikte tartışma istemiyorum haberiniz ola konu kapanmalarından gına geldi :KK14:
bende istemiyorum kapanmasın yazık bize:KK14::KK14: bu arada geçmiş olsun;)

Ben de kıyafetleri hatırlamam hiç.

Mesela bir düğüne gittik, aradan zaman geçer biri sorar 'Aaa bilmemkim şu kıyafeti giymişti hatırlıyor musun? Hani arksı da sıkmıştı totosu görünüyordu' dese bile hatırlamam. İnsanlara hayret ediyorum valla.

Hani şöyle çok güzel bir kıyafet olsa hatırlarım ama, nadiren oluyor o da.

ben hiçbakmıyorum demekki ya bence sen görsel hafızaya sahipsin o zaman:KK19: bende duyduğum bişeyi kesinlikle unutmam ama onun dışında çok dikkat etmiyorumsanırım:KK70:

Ya bi de ben okudugim bir seyi hemen ezberliyorum. Benim zeka biraz tuhaf. Belki de deliyim ya ben :KK70::KK70:

Back