Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

düğün işleri beni çok sıkıyo ya, inşallah sizinki keyifli geçer :)

ne kadar güzelmiş o zamanlar, Allah rahmet eylesin.

Ya hic sorma bi de maalesef oyle yerlerde insanlarin kötü enerjisini cekiyorum eve gelir gelmez hastalaniyorum yataklardan cikamiyorum. Maalesef nazari cabuk çekiyorum. Basima gelmeyen kalmiyor.

kızlar bakın
11887887_1496137557346024_2489461564403503025_n.jpg

Ne kadar da genç. Böyle fotoğraflar görünce hep duygulanıyorum. Bundan 100 sene sonra bir torunum 'Bu da nenemin resmi gençliğinden, baksana ne kadar da gençmiş' der mi acaba:KK61:

Ya hic sorma bi de maalesef oyle yerlerde insanlarin kötü enerjisini cekiyorum eve gelir gelmez hastalaniyorum yataklardan cikamiyorum. Maalesef nazari cabuk çekiyorum. Basima gelmeyen kalmiyor.
bende ya ne zaman düğün dernek akraba içine çıksam aylarca kendime gelemiyorum çok pis nazar değiyor diyorum arkadaşlarım gülüyor bana ama değiyor yani napayımo_O:KK14:

bende ya ne zaman düğün dernek akraba içine çıksam aylarca kendime gelemiyorum çok pis nazar değiyor diyorum arkadaşlarım gülüyor bana ama değiyor yani napayımo_O:KK14:

Aynen aynen öyle. Ya bak ben eltimin abisinin kinasina gittim. Ya simdi ovunmek gibi olmasin ama alimliyim biraz dikkat çekiyorum bi de hep gülüyorum. Allahim o gece benim sag gözüm bir sisti gorsen sabaha kadar balon gibi oldu. Dugune de gittik cok sukur indi. Kaynanama falan diyorum kaynanam guluyir bana. Neysw dugune gittik. Dugun bitmeye yakin gelinin sag gözü fena halde sisti. Nazar yani. Yalan mi..

Aynen aynen öyle. Ya bak ben eltimin abisinin kinasina gittim. Ya simdi ovunmek gibi olmasin ama alimliyim biraz dikkat çekiyorum bi de hep gülüyorum. Allahim o gece benim sag gözüm bir sisti gorsen sabaha kadar balon gibi oldu. Dugune de gittik cok sukur indi. Kaynanama falan diyorum kaynanam guluyir bana. Neysw dugune gittik. Dugun bitmeye yakin gelinin sag gözü fena halde sisti. Nazar yani. Yalan mi..

Nazar fena bir şey yaa. Bende de hemen bir baş ağrısı oluşturuyor. Bayılacak gibi oluyorum.

Bir keresinde de erkek nazarı değmiş sana demişti biri. Daha etkili oluyormuş, bilmiyorum ama.

Beni de hiç kimse ama hiç kimse etiketlememişti, grubun felsefesine uygun +18 bi video paylaşıp arkalardan kendime yer buldum cognitive cognitive Samire tmv Samire tmv :110::110:

Grubun içine girsek bile ben ve Samire hanım her daim KALABALIKLAR İÇİNDE YALNIZIZ. Böyle olmaktansa TEK KİŞİLİK KALABALIĞIMIZLA yetinmeliyiz belki de de mi? Samire tmv Samire tmv

Back