- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
düğün işleri beni çok sıkıyo ya, inşallah sizinki keyifli geçer :)
ne kadar güzelmiş o zamanlar, Allah rahmet eylesin.
kızlar bakın
dıyecektir. bana da dövmeli nine dıyeceklerNe kadar da genç. Böyle fotoğraflar görünce hep duygulanıyorum. Bundan 100 sene sonra bir torunum 'Bu da nenemin resmi gençliğinden, baksana ne kadar da gençmiş' der mi acaba
bende ya ne zaman düğün dernek akraba içine çıksam aylarca kendime gelemiyorum çok pis nazar değiyor diyorum arkadaşlarım gülüyor bana ama değiyor yani napayımYa hic sorma bi de maalesef oyle yerlerde insanlarin kötü enerjisini cekiyorum eve gelir gelmez hastalaniyorum yataklardan cikamiyorum. Maalesef nazari cabuk çekiyorum. Basima gelmeyen kalmiyor.
yani bizim ninelerimizde garip olur ama ilerde mavi saçlı lensli dövmeli olan nineler olacak demedi deme hiç abes olmazsın o nedenledıyecektir. bana da dövmeli nine dıyecekler
geçen onu düşündüm kendı kendıme. dövmelı nine mı olur yaa
dıyecektir. bana da dövmeli nine dıyecekler
benanayani bizim ninelerimizde garip olur ama ilerde mavi saçlı lensli dövmeli olan nineler olacak demedi deme hiç abes olmazsın o nedenle
bende ya ne zaman düğün dernek akraba içine çıksam aylarca kendime gelemiyorum çok pis nazar değiyor diyorum arkadaşlarım gülüyor bana ama değiyor yani napayım
dıyecektir. bana da dövmeli nine dıyecekler
yokniye küpeli dede oluyor amaDövmen göbeğinde mi???
Ben de sırtıma hep kocaman bir dövme yaptırmak istemişimdir ama olmuyorrr. Hep bir engel hep bir engel.
Aynen aynen öyle. Ya bak ben eltimin abisinin kinasina gittim. Ya simdi ovunmek gibi olmasin ama alimliyim biraz dikkat çekiyorum bi de hep gülüyorum. Allahim o gece benim sag gözüm bir sisti gorsen sabaha kadar balon gibi oldu. Dugune de gittik cok sukur indi. Kaynanama falan diyorum kaynanam guluyir bana. Neysw dugune gittik. Dugun bitmeye yakin gelinin sag gözü fena halde sisti. Nazar yani. Yalan mi..
Beni de hiç kimse ama hiç kimse etiketlememişti, grubun felsefesine uygun +18 bi video paylaşıp arkalardan kendime yer buldumcognitive Samire tmv
Yabancı mabancı farketmez oluyormuş yani :) Ben de isterdim minimal bir dövmem olmasını ense ya da bilekte falan..bunlar yabancı nineler
onlarda her sey olur
demekki sende de dikkat çeken birşeyler varnazardan elbisemin üzerimde yırtıldıgını bilirim öle çok da güzel degilim ama
Evet ve nazar için bir erkeğin okuması etkili olan..Nazar fena bir şey yaa. Bende de hemen bir baş ağrısı oluşturuyor. Bayılacak gibi oluyorum.
Bir keresinde de erkek nazarı değmiş sana demişti biri. Daha etkili oluyormuş, bilmiyorum ama.
evet, nazar adamı yernazardan elbisemin üzerimde yırtıldıgını bilirim öle çok da güzel degilim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?