Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sadece geyik değildi Med, Alıntı yok dedik Alıntı yapıldı, aman onun fotosunu göremedim, bunun sesini duyamadım, siyaset desen kaç kişi siyaset yapmış, bir kişiye mal edilmiş ama yok herkesin çıkarırım siyasi yorumlarını, sonra sitede şu an aktif olmayanlar hakkında yazmak, kimse kimseye atmasın topu, herkesin konu kapatılmasında tuzu olmuş, el birliğiyle pişirmişsiniz çorbayı, bende kapadım afiyetle yedim, yarasın deyinMudurum, yeni konu baslıgı hazır.."forumdan birini pıcakla"
Kurallar net olsun, uymayanı banla..ne guzel eksınlı bi konumuz vardı, geyik yapmayanlara kıyma
Bu topigin mudavimlerine yasak olsun mesela o konu![]()
Mecburo isler ya. Esimin bi akrabasinin düğünü var da oraya gidicez insallah canim.sen nerdesin yarın hayırdır :)
Yakın zamanda buluşuruz yine..bende özledim herkesin işi var ezgi bile uğramıyor düşün nerelerde hiç bilmiyorum arada selam verip kaçıyorşekerciğiminde misafirleri var öyle yani ayrı düştük seninde nişan işleri falan
![]()
Aynen öyle olacak valla.. :/artık ikimiz de çıkmayız kışın buralardan nöbet tutarız![]()
aynen bende sancı çekiyom ama yazıyorumSorma Allah bana çirkin şansı vermişşu anda nasıl ağrım var ama burayıda bırakamıyorum
Müdürüm gel gel gece sohpetleri yaparız
Oldu
Hehehe benim cumartesi pazar evde![]()
Canım ben ilaç içince kanama daha da artıyor ve regl 2 haftaya kadar sürüyor :/İlaç iç kessin canım ağrı kesici etkisi geçince gelir ne de olsa![]()
17 yaşındaymış burda ben inanamadım.kızlar bakın![]()
Benim kanama çok oluyor ve de sancı ondan korkuyorum işte :/ Tabi düğünde olsa hepten felaket bide bembeyaz gelinlik![]()
Kiz farkinda misin biz hep ayni gun oluyoruz oysa erken olduk de mi? Ben de bugun oldum![]()
kızlar bakın![]()
Konu sadece geyik değildi Med, Alıntı yok dedik Alıntı yapıldı, aman onun fotosunu göremedim, bunun sesini duyamadım, siyaset desen kaç kişi siyaset yapmış, bir kişiye mal edilmiş ama yok herkesin çıkarırım siyasi yorumlarını, sonra sitede şu an aktif olmayanlar hakkında yazmak, kimse kimseye atmasın topu, herkesin konu kapatılmasında tuzu olmuş, el birliğiyle pişirmişsiniz çorbayı, bende kapadım afiyetle yedim, yarasın deyin![]()
burası geyık kısmı samireYa kimse beni etiketlemis ask olsun hepinize cok kirildim sizlere olmek istiyorum kimse beni sevmiyor
Ya kimse beni etiketlemis ask olsun hepinize cok kirildim sizlere olmek istiyorum kimse beni sevmiyor
Mecburo isler ya. Esimin bi akrabasinin düğünü var da oraya gidicez insallah canim.
kızlar bakın![]()
Mekani cennet olsun. Ilk kez görüyorum bu resmini,yüzünde aynı ifade hepkızlar bakın![]()
Tamam ben herseyi ustume alıyorum, sen izin ver, ben girmicem soz :))
Bu arada sitede olmayan dedigin, malum kisi ise uyeligi aktifmis onun..degilse baska kimden bahsedildi bilmiyorum..