Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

ben de adet olcam diye düğün tarihini 1 hafta sonraya aldım, sonra düğün günü adetliydim :KK70:

sorma canım şimdiden çok yoruldum daha 12 saat var :)

Oyy kolay gelsin sana ya.

bi seni dinliyor bi bahanın seni yazdım kalbime şarkısını cidden bak duygusal olacak oglum bana çekmiş
Bak ona internetten ingilizce sarkilar da dinlet. IngilIce alfabeyi ogrensin. Benim yegenim 2.5 yasind 2 yasindan beri ooo ne ingilizce sarkilar soyluyo gorsen. Rusca cizgi film izliyo kiz ya. Her seyi ezbere biliuor masallah. Bi de dilli ki sorma.
Onunla hep konus beraber sarki soyleyin muhabbet edin ogrensin her seyi..

İnşallah olmaz kuzum ya.. Ya ben seni ve bizim kızları çooook özledim ya, kimseden haberim yok valla..
bende özledim herkesin işi var ezgi bile uğramıyor düşün nerelerde hiç bilmiyorum arada selam verip kaçıyor:KK64: şekerciğiminde misafirleri var öyle yani ayrı düştük seninde nişan işleri falan:KK64:

hahah vallahi doğru :))

olsun canım napcan Allah'tan düğün değil. gerçi ben düğünde çok rahatsız olmamıştım gelinlik de A kesim olunca alt taraf belli olmuyor zaten :)
Benim kanama çok oluyor ve de sancı ondan korkuyorum işte :/ Tabi düğünde olsa hepten felaket bide bembeyaz gelinlik :rolleyes:

ah canım yazık çok çektiriyor sana bu illet iyi ki anlayışlı seni düşünen eşin var
Sorma Allah bana çirkin şansı vermiş :21: şu anda nasıl ağrım var ama burayıda bırakamıyorum :KK70:

:KK57::KK57::KK57:
Hangi ara açtınız, hangi ara 90 küsür sayfa yaptınız, iyi ki bir mekanda falan toplanmıyorsunuz, bu çeneyle ordan atılırdınız :KK59:

Neyse burda deşarj olun, kendi halinde mazbut topiklerde geyik yapmazsınız hiç olmazsa.

Müdürüm gel gel gece sohpetleri yaparız :KK8:

Tamam tamam bu sefer gerçekten benim sesim :KK70: http://vocaroo.com/i/s1cBMzkSL1zi
Oldu :KK70:

Kizlar simdiden soyluyorum ben yarin yokum. Sakin coook konusmayin sakinnn. Yarin bdvye takilin. Aa gerci yarin esleriniz evde olur o yuzden cok yazmazsiniz iyi :KK53:
Hehehe benim cumartesi pazar evde :KK73:

Back