Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Mudurum, yeni konu baslıgı hazır.."forumdan birini pıcakla"

Kurallar net olsun, uymayanı banla..ne guzel eksınlı bi konumuz vardı, geyik yapmayanlara kıyma

Bu topigin mudavimlerine yasak olsun mesela o konu
Konu sadece geyik değildi Med, Alıntı yok dedik Alıntı yapıldı, aman onun fotosunu göremedim, bunun sesini duyamadım, siyaset desen kaç kişi siyaset yapmış, bir kişiye mal edilmiş ama yok herkesin çıkarırım siyasi yorumlarını, sonra sitede şu an aktif olmayanlar hakkında yazmak, kimse kimseye atmasın topu, herkesin konu kapatılmasında tuzu olmuş, el birliğiyle pişirmişsiniz çorbayı, bende kapadım afiyetle yedim, yarasın deyin

bende özledim herkesin işi var ezgi bile uğramıyor düşün nerelerde hiç bilmiyorum arada selam verip kaçıyor şekerciğiminde misafirleri var öyle yani ayrı düştük seninde nişan işleri falan
Yakın zamanda buluşuruz yine..
artık ikimiz de çıkmayız kışın buralardan nöbet tutarız
Aynen öyle olacak valla.. :/

Sorma Allah bana çirkin şansı vermiş şu anda nasıl ağrım var ama burayıda bırakamıyorum

Müdürüm gel gel gece sohpetleri yaparız

Oldu

Hehehe benim cumartesi pazar evde
aynen bende sancı çekiyom ama yazıyorum

sen ev sahibisin tabi senin için daha zor evini boş bırakıp gitmek

Benim kanama çok oluyor ve de sancı ondan korkuyorum işte :/ Tabi düğünde olsa hepten felaket bide bembeyaz gelinlik

kabarıklıkta hiç belli olmaz canım korkma :) ağrı için de majezik içersin.
Kiz farkinda misin biz hep ayni gun oluyoruz oysa erken olduk de mi? Ben de bugun oldum

canımcım ben adet olamadım hala 32. gündeyim, nezle oldum maalesef.
idrar testi yaptım negatif çıktı.
daha da olmazsam bi sonraki nöbet kanda baktırıp progestan başlıcam adet için.

Ben dugun oncesi saclarimin bi kismini hatta yuzumun sag tarafinda ki tuylerin bir k8smini yakmistim simdi aklima geldikce kahkaha atiyorum ama o zaman stres olmustum o yuzden yuzumun sag tarafinda daha cok tuylenme oluyor

Tamam ben herseyi ustume alıyorum, sen izin ver, ben girmicem soz :))

Bu arada sitede olmayan dedigin, malum kisi ise uyeligi aktifmis onun..degilse baska kimden bahsedildi bilmiyorum..

Tamam ben herseyi ustume alıyorum, sen izin ver, ben girmicem soz :))

Bu arada sitede olmayan dedigin, malum kisi ise uyeligi aktifmis onun..degilse baska kimden bahsedildi bilmiyorum..

Bak bibi topik açmış işte burası iyi, size iyi sohbetler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…