- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
bende :))köpeği sonradan farkettim tabiki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende :))köpeği sonradan farkettim tabiki![]()
Ben 5 saniyede farkettimahaa köpeği 10 sn sonra farkettimm![]()
tamam öperim ablası zaten senin sarkını tele yükledim sıkıldıkca dinliyor bu arada adı metehan :))
ben de adet olcam diye düğün tarihini 1 hafta sonraya aldım, sonra düğün günü adetliydimYa deadim sorma ya, stresten heyecandan erken regl oldum bugün az önceYarına sancıdan acillik olmam inşallah, popomda bebek bezi ile nişanlandığımı hiç unutmam artık
![]()
Superdi buu
Ya seni gordum dedim burda ama niye yazmiyo. Yaz hem vaktin de gecer.
bi seni dinliyor bi bahanın seni yazdım kalbime şarkısını cidden bak duygusal olacak oglum bana çekmişDinlesin dinlesin yaa benim sesimle buyusun cocuk![]()
ay arkadaşımda öyle olmuştu şanssızlık ya olacağı varmışYa deadim sorma ya, stresten heyecandan erken regl oldum bugün az önceYarına sancıdan acillik olmam inşallah, popomda bebek bezi ile nişanlandığımı hiç unutmam artık
![]()
kaderden kaçamazsın evrenin mesajı sanaben de adet olcam diye düğün tarihini 1 hafta sonraya aldım, sonra düğün günü adetliydim
sorma canım şimdiden çok yoruldum daha 12 saat var :)
Ben de erteledim işte ama daha erken oldumben de adet olcam diye düğün tarihini 1 hafta sonraya aldım, sonra düğün günü adetliydim
eşime göstermiştimBende mi sorun var ilk kopegi gordumilgi alanima zenciler giriyo demekki
![]()
bende dügünden 2 gün önce adetim bitti daha 1 haftalık evliyken yaeniden geldi tam 6 gün stresten olmuş :)ben de adet olcam diye düğün tarihini 1 hafta sonraya aldım, sonra düğün günü adetliydim
Benim koca yarin iste olacak kendim bilem olsam bisuru bisuru yazicamKizlar simdiden soyluyorum ben yarin yokum. Sakin coook konusmayin sakinnn. Yarin bdvye takilin. Aa gerci yarin esleriniz evde olur o yuzden cok yazmazsiniz iyi![]()
İnşallah olmaz kuzum ya.. Ya ben seni ve bizim kızları çooook özledim ya, kimseden haberim yok valla..ay arkadaşımda öyle olmuştu şanssızlık ya olacağı varmışinşallah ağrı falan olmaz rahat ol sen önce
![]()
olur tamam elimen geleni yaparımKizlar simdiden soyluyorum ben yarin yokum. Sakin coook konusmayin sakinnn. Yarin bdvye takilin. Aa gerci yarin esleriniz evde olur o yuzden cok yazmazsiniz iyi![]()
sesini duyamıyorumhttp://vocaroo.com/i/s1KO3q0UEIGe umarım bu defa olmuştur:)
Senin kadar olmasın :)Feraceli ,seninde sesin çok tatlı.
Teşekkür ederim :)themis1990 çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Tikkabilla hayırlısı olsun,Allah tamamına erdirsin.
![]()