Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

[QUOTE="Surrender, post: 42182749, member: 346828"beynine rkubiraz yavaş gdit anlamda degıl benım demek istediğim :KK53:[/QUOTE]
:D pardon şimdi anladım demek istediğini ya benim beynime su biraz yavaş gidiyor :D

Ya deadim sorma ya, stresten heyecandan erken regl oldum bugün az önce :KK42: Yarına sancıdan acillik olmam inşallah, popomda bebek bezi ile nişanlandığımı hiç unutmam artık :KK34:
ben de adet olcam diye düğün tarihini 1 hafta sonraya aldım, sonra düğün günü adetliydim :D
Superdi buu:KK70::KK70::KK70:

Ya seni gordum dedim burda ama niye yazmiyo. Yaz hem vaktin de gecer.

sorma canım şimdiden çok yoruldum daha 12 saat var :)

Ya deadim sorma ya, stresten heyecandan erken regl oldum bugün az önce :KK42: Yarına sancıdan acillik olmam inşallah, popomda bebek bezi ile nişanlandığımı hiç unutmam artık :KK34:
ay arkadaşımda öyle olmuştu şanssızlık ya olacağı varmış:KK43: inşallah ağrı falan olmaz rahat ol sen önce:KK60:

ben de adet olcam diye düğün tarihini 1 hafta sonraya aldım, sonra düğün günü adetliydim :KK70:

kaderden kaçamazsın evrenin mesajı sana :KK70::KK70:

ben de adet olcam diye düğün tarihini 1 hafta sonraya aldım, sonra düğün günü adetliydim :KK70:

bende dügünden 2 gün önce adetim bitti daha 1 haftalık evliyken yaeniden geldi tam 6 gün stresten olmuş :)

Back