Sağlamda işte bir ise yaramiyor birikiyorKondisyonum,libidom sağlam diyosun yani
Biliyorum onu hatta sordum yukarda alenen mal dedin seni niye banlamadılar diyeİyi iyi her eve lazım
Pro ue konusunda mal dedi birineama cuk oturdu yani
Gördüm gördümHadi gel pro ol hem hayır yapmış olursun gördün mü sen konuyu pro üyelikle ilgili olan 30 tlmiş ben 40 ödemiştim neden acaba
Yenimi öğrendin bacım bazı kişileri (bizim gibiBiliyorum onu hatta sordum yukarda alenen mal dedin seni niye banlamadılar diyeBir gittim bir geldim ki banlanmış.Yok yok kesin ajan var sayfada
AynenGördüm gördüm
Mal beyanından dolayı mı gitti 2kedianası
Kuzum sabaha kadar olmaz o iş yaşSağlamda işte bir ise yaramiyor birikiyor
Ama kaynamıştı kesin,belki kiblenmemişti bile muhtemelen. şaşırdim ne yalan söyleyeyimYenimi öğrendin bacım bazı kişileri (bizim gibi) resmen takip edenler var kiblemek için şaşırma yani
Ya tamam olmasın sabaha kadar ki kendimde o libidoyu görüyorum dinlene dinleneKuzum sabaha kadar olmaz o iş yaş
Ama kaynamıştı kesin,belki kiblenmemişti bile muhtemelen. şaşırdim ne yalan söyleyeyim
Hahahaha yaYa tamam olmasın sabaha kadar ki kendimde o libidoyu görüyorum dinlene dinlenetamam hadi 2 günde 1 olsun
Ay editör olmak istemem hiç eğlenemem herşey yasak onlaraşlak diye çınladı kulağımda
10 tl lik hakkını ara bence, editör falan yapsınlar seni
Hahahaha yaKıyamam sana.
Ne ddiyim"Herşey libidonca olsun canım"
Başım ağrıyo
Uu seni düşünemiyorumAy editör olmak istemem hiç eğlenemem herşey yasak onlara
Bak buda şimdi geldi aklıma "Allah libidona zeval vermesin"
Başım ağrıyo
Uu seni düşünemiyorum
Bibi gelecekte " dini konu açmak yasak, erkek üye yasak"diyip gidecek.Pehhhh
Kızlar bi konu açıklı ki abovvv oneBak buda şimdi geldi aklıma "Allah libidona zeval vermesin"
Gördümpehh
Kızlar bi konu açıklı ki abovvv onemsjlarıma bakın
Millet iyice sapıttıBen böyle oldum