Sende işe yarasa dersen bizBir işe yarasa keşke toprak olup gidecek
Ben her gun istiyorum ama hafta 1 ancaSende işe yarasa dersen biz
len başka ne işe yarayacak ? kocan var yaBir işe yarasa keşke toprak olup gidecek
Böcülere mamaBir işe yarasa keşke toprak olup gidecek
len başka ne işe yarayacak ? kocan var ya
Hiç sanmıyorum öyle olacağımı isteğim nasıl gitsinBöcülere mama
Git bebe yap ne libido kalıyo ne bişey
Bana kalsa rahibeye bağliycam :)))
Sorma ya sabah uyandım ,kahvaltımı yaptım veay sus sus
Tabiki de uyuyorumo saatte ne işim var
evlen tabi bu zamanda kocasız zor
Sorma ya sabah uyandım ,kahvaltımı yaptım veEvelynn nin kalıplaşmış don mesajı gördüm düşün o anki halimi midem ağzıma geldi,oysaki ben burada komik komik şeyler okuyacağımı varsaymıştım,hüsran oldu
Gece nasıl atraksiyonlar yaptıysan artık bu saatte gelebilmişsinyarasa misali karanlıkta çıkıyosun piyasaya
Sen torpilli misin olumYok yok buydu. Pro üyelere özel sexli baslıkla mı karıstırıyosun acaba? Bibinin her konusu seksli olduğu için normal
Hey maşallah ,gece gece ne yapıyorsun sabahın ilk ışıklarına kadar olumVampire dönüşeceğim saat 7yi buluyor yatmam gene sapıttım
Sen torpilli misin olumne ayaksın,niye banlamadılar alenen mal dedin ya ,hoş cuk oturmuştu ama
Ben her gun istiyorum ama hafta 1 anca
Off off bacım nerde sabaha kadar mokokoHey maşallah ,gece gece ne yapıyorsun sabahın ilk ışıklarına kadar olumO saate kadar sevisiyom,oynasiyom de de düşüp bayılayım şimdi
Aaa haftada 1 mi ben şok. Rüyalanır insanAhahaha gecen günki msjını görmüştüm rüyalanmakla ilgili
BibiiiSen gelmemişmiydin zamanında burayayanlız pro olmayanları kabul etmiyoruz ona göre
Az kaldı bende kocalı olacamay sus sus
Tabiki de uyuyorumo saatte ne işim var
evlen tabi bu zamanda kocasız zor
Yaaa sen grilenmişsin,hani torpilliydin,bana şimdi saydırıyorsun kesinDedim ya size kazen benim dayım oluyor torpilim ordan
Bibiii
Konuyu ben hortlattım amabana da mı lololo
Kondisyonum,libidom sağlam diyosun yaniOff off bacım nerde sabaha kadar mokoko
İşte bu yüzden rüyalanıyorumtek taraflı olmuyor napalım dün bu yüzden küstüm hatta şimdi tripliyim kendisine
Bazen şarkı söylüyorum kendisinerüyalar gerçek olsa beni hergün ........ diye gülüyor bide
Az kaldı bende kocalı olacam
Pro ue konusunda mal dedi birineYaaa sen grilenmişsin,hani torpilliydin,bana şimdi saydırıyorsun kesinAma valla ben hiç günah işlememişem,burada kesin yönetimin ajanı var