- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
ben de adet olcam diye düğün tarihini 1 hafta sonraya aldım, sonra düğün günü adetliydim
sorma canım şimdiden çok yoruldum daha 12 saat var :)
Bak ona internetten ingilizce sarkilar da dinlet. IngilIce alfabeyi ogrensin. Benim yegenim 2.5 yasind 2 yasindan beri ooo ne ingilizce sarkilar soyluyo gorsen. Rusca cizgi film izliyo kiz ya. Her seyi ezbere biliuor masallah. Bi de dilli ki sorma.bi seni dinliyor bi bahanın seni yazdım kalbime şarkısını cidden bak duygusal olacak oglum bana çekmiş
kaderden kaçamazsın evrenin mesajı sana
Ben de erteledim işte ama daha erken oldum
hayret hakikaten yaa zenci popsunu yükledikten sonra,bu fotoda ilk köpeği fark etmenBende mi sorun var ilk kopegi gordumilgi alanima zenciler giriyo demekki
niye olmuyor ki bi daha denecem ama bu da olmazsa bilgisayarda sorun var demekkisesini duyamıyorum
Valla ben de görev yerine gidince her saniye mesaj yazarım, yalnızlık zor kardeş..olur tamam elimen geleni yaparımama ben bekarım yalnız yaşıyorum beni bağlayan durum yok
bende özledim herkesin işi var ezgi bile uğramıyor düşün nerelerde hiç bilmiyorum arada selam verip kaçıyorİnşallah olmaz kuzum ya.. Ya ben seni ve bizim kızları çooook özledim ya, kimseden haberim yok valla..
çok sağolthemis1990 çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Tikkabilla hayırlısı olsun,Allah tamamına erdirsin.
düğün zamanı çok sıkıntılıydı ya Allah evleneceklere kolaylık versin, benim de öbek öbek dökülüyordu saçlar, çok üzülüyordum.bende dügünden 2 gün önce adetim bitti daha 1 haftalık evliyken yaeniden geldi tam 6 gün stresten olmuş :)
ama o zenci de popo yoktu yaahayret hakikaten yaa zenci popsunu yükledikten sonra,bu fotoda ilk köpeği fark etmen
Benim koca yarin iste olacak kendim bilem olsam bisuru bisuru yazicam
olur tamam elimen geleni yaparımama ben bekarım yalnız yaşıyorum beni bağlayan durum yok
saol bilgecem :) güzel geçer inşallah.Oyy kolay gelsin sana ya.
Benim kanama çok oluyor ve de sancı ondan korkuyorum işte :/ Tabi düğünde olsa hepten felaket bide bembeyaz gelinlikhahah vallahi doğru :))
olsun canım napcan Allah'tan düğün değil. gerçi ben düğünde çok rahatsız olmamıştım gelinlik de A kesim olunca alt taraf belli olmuyor zaten :)
artık ikimiz de çıkmayız kışın buralardan nöbet tutarızValla ben de görev yerine gidince her saniye mesaj yazarım, yalnızlık zor kardeş..
Sorma Allah bana çirkin şansı vermişah canım yazık çok çektiriyor sana bu illet iyi ki anlayışlı seni düşünen eşin var
Hangi ara açtınız, hangi ara 90 küsür sayfa yaptınız, iyi ki bir mekanda falan toplanmıyorsunuz, bu çeneyle ordan atılırdınız
Neyse burda deşarj olun, kendi halinde mazbut topiklerde geyik yapmazsınız hiç olmazsa.
OlduTamam tamam bu sefer gerçekten benim sesimhttp://vocaroo.com/i/s1cBMzkSL1zi
Hehehe benim cumartesi pazar evdeKizlar simdiden soyluyorum ben yarin yokum. Sakin coook konusmayin sakinnn. Yarin bdvye takilin. Aa gerci yarin esleriniz evde olur o yuzden cok yazmazsiniz iyi
Kiz farkinda misin biz hep ayni gun oluyoruz oysa erken olduk de mi? Ben de bugun oldumsaol bilgecem :) güzel geçer inşallah.
bi de hasta oldum bi güzel.
sen nerdesin yarın hayırdır :)Cok hainsiniz bee nasil okurum sonra o mesajlari ahh ahh
evet çok stresli oluyor korku heyecandüğün zamanı çok sıkıntılıydı ya Allah evleneceklere kolaylık versin, benim de öbek öbek dökülüyordu saçlar, çok üzülüyordum.
Sirf fitne fucur olsun diyeCok hainsiniz bee nasil okurum sonra o mesajlari ahh ahh
İlaç iç kessin canım ağrı kesici etkisi geçince gelir ne de olsaBenim kanama çok oluyor ve de sancı ondan korkuyorum işte :/ Tabi düğünde olsa hepten felaket bide bembeyaz gelinlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?