• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

KIB yapmazsak biz gidiyoruz yani.. Bunu ben de bilmiyordum.
Teşekkürler. :)
Evet, KIB yapmak yerine, fake, sahte bu vs yazılınca konu dışı uyarısı alırsınız, ilk kez konu dışı uyarısı aldıysanız banlanmazsınız, ikaz olarak kalır ama daha önce konu dışı uyarınız varsa tekrar konu dışıdan ceza aldığınızda banlanırsınız.
Eses07'nin daha önce ya 3 ya 4 tane konu dışı uyarısı vardı, sistem banladı bu sebeple.

Evet, KIB yapmak yerine, fake, sahte bu vs yazılınca konu dışı uyarısı alırsınız, ilk kez konu dışı uyarısı aldıysanız banlanmazsınız, ikaz olarak kalır ama daha önce konu dışı uyarınız varsa tekrar konu dışıdan ceza aldığınızda banlanırsınız.
Eses07'nin daha önce ya 3 ya 4 tane konu dışı uyarısı vardı, sistem banladı bu sebeple.

Açıklama için teşekkür ederim.
:)

Benim merak ettiğim bir şey var.

Şimdi bir mesaj var mesela. İçinde hakaret yok. Ama kışkırtma var. Kışkırsak kavga çıkacak. Ben o mesajların kib kısmına ne yazacağımı bulamıyorum.
Şu üslubu fazla sert üyelere ne yapacağız?

xenforo-smilies-kk54.gif

Back