- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.526
- 198
Noldukötüyüm canım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldukötüyüm canım ben
eşimle büyük bi kavga ettik ayrıntıya giremeyeceğim ama her an bitebilir herşey yarını bekliyorum
Umarım kötü bitmezeşimle büyük bi kavga ettik ayrıntıya giremeyeceğim ama her an bitebilir herşey yarını bekliyorum
Olur mu öyle hemen kavgayla bitirmek? Merak etme düzelir her şey sadece zaman.eşimle büyük bi kavga ettik ayrıntıya giremeyeceğim ama her an bitebilir herşey yarını bekliyorum
Selamslmlarr...
nasilsiniz kizlarr
Bilmiyorum kimsecikler yok :/herkes nereye gitti
Olur mu öyle hemen kavgayla bitirmek? Merak etme düzelir her şey sadece zaman.
Arada büyük kavgalar da olur normal dert etme senn..basit bi kavga değildi canım o yüzden bakalım nolacak
basit bi kavga değildi canım o yüzden bakalım nolacak
evet birbirimize girdik baya kötüydü : ( daha 1 sene dolmadıHayrolsun insallah. Bitecek kadar buyuk bir kavga miydi? Uzuldum ya. Kac yillik evlisiniz??
ah bi bilsenArada büyük kavgalar da olur normal dert etme senn..
evet birbirimize girdik baya kötüydü : ( daha 1 sene dolmadı
ben kötüydüm moralim bozuktu zaten söyleniyordum, o da tolare edemedi ve yapmaması gereken bir sürü şey yaptıAllah Allah bi durun ama. Acaba ikinizin de gergin oldugu bir gun muydu? Ondan mi oldu? Hemen kestirip atma lutfen.. daha cok taze evlisiniz.
ben kötüydüm moralim bozuktu zaten söyleniyordum, o da tolare edemedi ve yapmaması gereken bir sürü şey yaptı
küfür var işin içinde hakaret var ve üzerime yürüme var böyle bişeyi ilk defa yaptıHadi ya? Anlatmak istersen dinlerim. Ama bir kac gun konusmayin sakin olun. Sorun ne bilmiyorum ama hemen kestirip atmayin.
Himm hadi ya? Ne diyeyim bilmiyorum ki hayirlisi olsun. Esin insallah hatasini anlayip Özür diler, gerci kalbin iyilesir mi bilmiyorum ama insallah hayirlisi olur hakkinizda..küfür var işin içinde hakaret var ve üzerime yürüme var böyle bişeyi ilk defa yaptı
İnşallah canım amin hayırlısını sitiyorum bende çok sağol.. Şu an onu yok sayıyorum ayrı odalardayız ayrı yattık ayrı yatmaya devam edecem, 24 saat olacak aklı başına gelmediyse daha gelmez diye düşünüyorumHimm hadi ya? Ne diyeyim bilmiyorum ki hayirlisi olsun. Esin insallah hatasini anlayip Özür diler, gerci kalbin iyilesir mi bilmiyorum ama insallah hayirlisi olur hakkinizda..
İnşallah canım amin hayırlısını sitiyorum bende çok sağol.. Şu an onu yok sayıyorum ayrı odalardayız ayrı yattık ayrı yatmaya devam edecem, 24 saat olacak aklı başına gelmediyse daha gelmez diye düşünüyorum