• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Allah Allah bi durun ama. Acaba ikinizin de gergin oldugu bir gun muydu? Ondan mi oldu? Hemen kestirip atma lutfen.. daha cok taze evlisiniz.
ben kötüydüm moralim bozuktu zaten söyleniyordum, o da tolare edemedi ve yapmaması gereken bir sürü şey yaptı

küfür var işin içinde hakaret var ve üzerime yürüme var böyle bişeyi ilk defa yaptı
Himm hadi ya? Ne diyeyim bilmiyorum ki hayirlisi olsun. Esin insallah hatasini anlayip Özür diler, gerci kalbin iyilesir mi bilmiyorum ama insallah hayirlisi olur hakkinizda..

Himm hadi ya? Ne diyeyim bilmiyorum ki hayirlisi olsun. Esin insallah hatasini anlayip Özür diler, gerci kalbin iyilesir mi bilmiyorum ama insallah hayirlisi olur hakkinizda..
İnşallah canım amin hayırlısını sitiyorum bende çok sağol.. Şu an onu yok sayıyorum ayrı odalardayız ayrı yattık ayrı yatmaya devam edecem, 24 saat olacak aklı başına gelmediyse daha gelmez diye düşünüyorum

İnşallah canım amin hayırlısını sitiyorum bende çok sağol.. Şu an onu yok sayıyorum ayrı odalardayız ayrı yattık ayrı yatmaya devam edecem, 24 saat olacak aklı başına gelmediyse daha gelmez diye düşünüyorum

Bence o da su an ic hesaplasmasini yapiyordur. Hazir oldugunda gelir insallah ve senin kalbini tekrar kazanir..

Back