• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Bence o da su an ic hesaplasmasini yapiyordur. Hazir oldugunda gelir insallah ve senin kalbini tekrar kazanir..
İnşallah beklemedeyim bakalım ne olacak sonumuz. Birde pazar günü ailesinin yanına gidecektik bu durumda ne yapacam onuda bilmiyorum

Okudun demi en son yazdıklarımı bende küs olmak istemezdim içim acıyor bu konuda ama o gelmeden ben bişey yapmam
Okudum canım yaptıkları hiç hoş olmamış ama dediğim gibi ters bi anındadır sen de ters olduğun için alttan alacak taraf olmamıştır. Aslında o kadar büyük bir şey değil üstüne yürümesi. Bazen insan kendini kaybediyor naptığını bile bilmiyor çok takılma o yüzden. Şiddet olmasın da..

Okudum canım yaptıkları hiç hoş olmamış ama dediğim gibi ters bi anındadır sen de ters olduğun için alttan alacak taraf olmamıştır. Aslında o kadar büyük bir şey değil üstüne yürümesi. Bazen insan kendini kaybediyor naptığını bile bilmiyor çok takılma o yüzden. Şiddet olmasın da..
Şu an düşünemiyormu peki ne yaptığını hala düzeltmek adına bişey yapmadı bekliyorum ama boşa bekliyorum.. Aslında kolumu falanda sıktı, bende onukini sıktım o benim kolumu sıkınca

Şu an düşünemiyormu peki ne yaptığını hala düzeltmek adına bişey yapmadı bekliyorum ama boşa bekliyorum.. Aslında kolumu falanda sıktı, bende onukini sıktım o benim kolumu sıkınca
hayırlısı olsun sıkma kendini akışına bırak

Back