- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
Bu kadar detaylı bilmiyorlar canım sadece takıntılımı olduğumu biliyor biraz.. evet bu gidişimde nevresimimi götürecem, onların havlusunu kullanmadım ki hiç hep peçeteyle sildim peçetelerini bitirdim hehBu arada kvden bilmiyormu böyle olduğunu canım çarşafını kendin götür hatta bikaç tane havlunu götür kendi şeylerini kullan hep wcyede girince domestos dök öyle gir onlarada bişey demezler heralde
Günaydın.üstünden dözer geçmiş insan gibi ağrılı ve halsizgünaydın kızlar. nasılsınız?
günaydın tatlımGünaydınaa ilk defa erken kalmışım
günaydın iyiyim tatlım sen nasılsıngünaydın kızlar. nasılsınız?
hasta falan değilsindir umarımGünaydın.üstünden dözer geçmiş insan gibi ağrılı ve halsiz
Sen nasılsın?
İyi gibi işte, banlıydım da gireedim 2 gündür bi bakayım dedimgünaydın iyiyim tatlım sen nasılsın
evet yoktun 1 2 gündür bilgece den haberin var mı gitmiş mi tamamenİyi gibi işte, banlıydım da gireedim 2 gündür bi bakayım dedim
yoo geldi sanırım o gerievet yoktun 1 2 gündür bilgece den haberin var mı gitmiş mi tamamen
Yok değilim ama keyifsizim nedensehasta falan değilsindir umarım
Geldi bilgeceevet yoktun 1 2 gündür bilgece den haberin var mı gitmiş mi tamamen
iyi bariyoo geldi sanırım o geri
geçer inşallahYok değilim ama keyifsizim nedensesabahları hep böyle oluyorum
evet gelmiş galibA sare söylediGeldi bilgece
Canım fazla pişirme,yumuşak olmasını istiyorsan Yada şöyle bir tarif veriyim;bir şişe soda,2 yumurta ve 1 su bardağının yarısına süt yarısına sıvı yağ koy ekle,iyice karıştırıp,yufkaları bu karışıma batırıp yay tepsiye, içini koyduktan sonra dilimle kalan sosu üzerine dök,yarım saat kadar dolapta beklet çeksin iyice ,pişir. Yumuşacık oluyor böyle yapınca böreğim. Dene istersen bir.kızlar kocacık un almış akşama patates böregi yap dedi bi kere yaptım ama çok sert olmuştu tandır ocagında yapıyordum önceden çok güzel oluyordu elektrikli fırında güzel olmadı bi öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?