- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.480
- 108
- 34
gerçekten kafaya takacaksan koyarm fotoğrafımı profile 5 dklığınaGercekten kafa yoracağım boşuna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten kafaya takacaksan koyarm fotoğrafımı profile 5 dklığınaGercekten kafa yoracağım boşuna
ay ama sen koymasaydın resmini ben senin ne cici olduğunu bilemeyecektim ki :)) takma boşuna ben boşverdim nolcakki sanki amannGercekten kafa yoracağım boşuna
Koy gidiyorum hemen sil okgerçekten kafaya takacaksan koyarm fotoğrafımı profile 5 dklığına
O ne kız 12 eylül ben bile bilmiyorumo zaman bat 12 eylül desem? bunu normal kadınlar bile bilmiyor valla.
beni ultimate kadın ilan etmeniz lazım.
ay ama sen koymasaydın resmini ben senin ne cici olduğunu bilemeyecektim ki :)) takma boşuna ben boşverdim nolcakki sanki amann
tamam canım hep benim yüzümden oldu : /Boşvermeyi öğrenmem gerek. .
Öptüm görüşürüz Tamam. .
Baktım maşallahhİzledim canım bakanilirsin
kızlar peki koyuyorm ama böyle güvensiz olmayın, demin kadın elinden çıkma olduğu belli olan yemek bloğumun linkini attm 2 yıllık üyelik bin tane mesaj...oha yani hiçbir erkek göremeyeceği kadın için bu kadar uğraşmaz. temkinli olun da bu kadar korkmayın bebiştraklarBoşvermeyi öğrenmem gerek. .
Öptüm görüşürüz Tamam. .
kızlar peki koyuyorm ama böyle güvensiz olmayın, demin kadın elinden çıkma olduğu belli olan yemek bloğumun linkini attm 2 yıllık üyelik bin tane mesaj...oha yani hiçbir erkek göremeyeceği kadın için bu kadar uğraşmaz. temkinli olun da bu kadar korkmayın bebiştraklar
Sağol canım 34 yaşındayım nerdeyse hiç makyaj yapmamBaktım maşallahh
Makyajı abartmayan insanları ayrı bi seviyorum her zaman genç kalıyorlar bence. O yüzden çok şanslısın
Ben şaka yapıyorum zaten eses de öyledir yawkızlar peki koyuyorm ama böyle güvensiz olmayın, demin kadın elinden çıkma olduğu belli olan yemek bloğumun linkini attm 2 yıllık üyelik bin tane mesaj...oha yani hiçbir erkek göremeyeceği kadın için bu kadar uğraşmaz. temkinli olun da bu kadar korkmayın bebiştraklar
gördüm gördüm sil hemen sil : ) ve evet haklısın :/kızlar peki koyuyorm ama böyle güvensiz olmayın, demin kadın elinden çıkma olduğu belli olan yemek bloğumun linkini attm 2 yıllık üyelik bin tane mesaj...oha yani hiçbir erkek göremeyeceği kadın için bu kadar uğraşmaz. temkinli olun da bu kadar korkmayın bebiştraklar
Canım niye taktın kafaya forumda erkekler cirit atıyo bi erkek görse de bi şey olmaz merak etmeBoşvermeyi öğrenmem gerek. .
Öptüm görüşürüz Tamam. .
Kız sen şaka yapmıyormuydunhaklısın
bat: beklenen adet tarihi. hehe demiştim premium woman üyeliğim varO ne kız 12 eylül ben bile bilmiyorum
benim başımdan çıktı hep bibi özür : /Sağol canım 34 yaşındayım nerdeyse hiç makyaj yapmam
Ben şaka yapıyorum zaten eses de öyledir yaw
yok dememBen de koyam mı
Eltim yok..Canım niye taktın kafaya forumda erkekler cirit atıyo bi erkek görse de bi şey olmaz merak etme
Tanıdık birine yakalanmadığın sürece sorun yok eltin falan görmüşse bilemem
GÖRMESİ DEĞİLDE FOTOYU ALMASINA TAKTIM BENDE ya biri o sırada kaydettiyse diye : /Canım niye taktın kafaya forumda erkekler cirit atıyo bi erkek görse de bi şey olmaz merak etme
Tanıdık birine yakalanmadığın sürece sorun yok eltin falan görmüşse bilemem