- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.480
- 108
- 34
kooyy kız biraz da ben göriyim. içimiz açılsın koy koyBen de koyam mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kooyy kız biraz da ben göriyim. içimiz açılsın koy koyBen de koyam mı
He ben hiç regli olmadığımdan bilmemem normal yoksa ben irkekemiyimbat: beklenen adet tarihi. hehe demiştim premium woman üyeliğim var
Yok ya estafurullah ne alaka ben dedim irkek diye ama şaka yapmıştımbenim başımdan çıktı hep bibi özür : /
Kız sen şaka yapmıyormuydun
aynen ya burda bi an kendimi sorguladım lan yoksa ben erkek miyim bu insanlar boşuna mi şüphe duyuyor diyepis elebeaşı luna kendi kendine şüphe etsen olmuyodu sanki
İyi geceler canım görüşürüzTamam canım görüşürüz ben çıkıyorum
işte bukendime ceza olarak bi dahakine size düğün fotomu atcam : P
ahaha olsun eğlence çıktı bize : ))aynen ya burda bi an kendimi sorguladım lan yoksa ben erkek miyim bu insanlar boşuna mi şüphe duyuyor diye
Kimsenin gelip böyle bi şeyle uğraşacağını zannetmiyorum. Bi getirisi olmaz kimseye çünkü :) Kim napsın biraz rahat olmak lazımGÖRMESİ DEĞİLDE FOTOYU ALMASINA TAKTIM BENDE ya biri o sırada kaydettiyse diye : /
gereksiz gerilime ben de bayılırım. ama filmdeki katil rolü bendim burda biraz afalladım. kötü karakter hiç tecrübe etmediğim bir şeydi. ama itiraf edeyim inanmazsınz diye korkmakla birlikte azck eğlendimahaha olsun eğlence çıktı bize : ))
kız sen ne tatlısın öyle maşallah subanallah
bu arada erkek değilim diye sevinnmekten hiçbiriniz fotoya yorum yapmadınız tüü size
bu arada erkek değilim diye sevinnmekten hiçbiriniz fotoya yorum yapmadınız tüü size