- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.526
- 198
Olsun ha iki sene önce ha sonraa.. çok fark yoktur benceAyol o iki sene önceki halimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun ha iki sene önce ha sonraa.. çok fark yoktur benceAyol o iki sene önceki halimdi
AY HANGİSİSİN BİLMİYORUM AMA HEPSİ ÇOK TATLIİyi bakın
İyi bakın
ya bi daha fotoğraf koyarken beni etiketlemezseniz buraları ALEVE VERİRİM annıyomusunuz
Nerden gördün beni ki albümüm var onumu gördünya ben göremedim offf ya
o sırada Bibibella yı inceliyodum
neyse gözümüz tatlı bişiy gördü
bak şimdi şiko halimi koydurtma banaOlsun ha iki sene önce ha sonraa.. çok fark yoktur bence
Hep bunlar gaza getirdi. .
Umarım hepiniz kızsınızdır ..
Erkekler neyim evliyim evli
Tahmin edeyim, ortadaki?
Allah hep güldürsün yüzünü şekerim. :)
Hepimiz hatunuz diye çok güvenme. Tercih değiştirirsem, ilk sana yürürüm..
yok yea fürofiline bakıyodum gizliceeee ACI İTİRAFNerden gördün beni ki albümüm var onumu gördün
Ahahaa ben seni her halinle beğenirim yüzünün güzelliğini gördüm bu saatten sonra fark etmezbak şimdi şiko halimi koydurtma bana
ay sağol kuzucummmm benim Bende bigün görebilecemmi seniAhahaa ben seni her halinle beğenirim yüzünün güzelliğini gördüm bu saatten sonra fark etmez
Ya ben nasıl kanıtlayablirim kız olduğumu düşndüm bulamadım hep aklıma abuk sabuk şeyler geldi.
Hep bunlar gaza getirdi. .
Umarım hepiniz kızsınızdır ..
Erkekler neyim evliyim evli
Hadi hadi izledim seni bakabilirsinyok yea fürofiline bakıyodum gizliceeee ACI İTİRAF
Noo siz bu işi karşılık beklemeden yaptınız bananeay sağol kuzucummmm benim Bende bigün görebilecemmi seni
piki ısrar etmeyecem doğru diyon kendim kaşındımNoo siz bu işi karşılık beklemeden yaptınız banane