• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Eee sizleri de görelim :KK45:
ben kimseyi göremedim ki ya.
yarın saat 1:30 da burda buluşuyoruz. herkes birbirine kendini göstericek. 5 er dakika arayla foto koycaz. koymayan şrfzdr:KK70:
böyle muhabbet sıkıcı.
gözünüzü flan da göremiyom sadece hayal ediyom.
hem siz birbirinizi gördünüz bu haksızlık.
şimdi gidip DUŞ alıcam sinirden:KK70:

yarın saat 1:30 da burda buluşuyoruz. herkes birbirine kendini göstericek. 5 er dakika arayla foto koycaz. koymayan şrfzdr:KK70:
böyle muhabbet sıkıcı.

Koydum gören gördü..
Koymam artık daha. .
Banane :D

böyle muhabbet sıkıcı.
Duşmu seni izlemekten vazmı geçsem :KK17: irkekmisin sen :KK53::KK53: aman beni görsen ne olur yaşlı göze hitap etmeyen biriyim :KK70:

Duşmu seni izlemekten vazmı geçsem :KK17: irkekmisin sen :KK53::KK53: aman beni görsen ne olur yaşlı göze hitap etmeyen biriyim :KK70:
ayy kız o yüzden değil. hani okb olarak ikide bir duş alıyoruz ya ona ithafen şaka yaptım. ayy inanılmaz beni erkek sandınız. biraz işletse miydim :KK70:
nasıl ispatlayabilirim?
hmmm bakalım
limoncunun kocası dişlerini bornoza siliyor.
nice82 aldatıldı.
bilgece forumdan ayrıldı.

hala inanmıyosan soru sorablrsn:KK55:

Ayyy okb insan şüphe zaten olurdu. .
Töbe bir daha koymayalım. .
:110:o_O:KK17::KK12:

ayy kız o yüzden değil. hani okb olarak ikide bir duş alıyoruz ya ona ithafen şaka yaptım. ayy inanılmaz beni erkek sandınız. biraz işletse miydim :KK70:
nasıl ispatlayabilirim?
hmmm bakalım
limoncunun kocası dişlerini bornoza siliyor.
nice82 aldatıldı.
bilgece forumdan ayrıldı.

hala inanmıyosan soru sorablrsn:KK55:
Bunu aktif irkeklerde bilebilir :63: :27:

Back