ben kimseyi göremedim ki ya.Eee sizleri de görelim
Noo siz bu işi karşılık beklemeden yaptınız banane
ben kimseyi göremedim ki ya.
yarın saat 1:30 da burda buluşuyoruz. herkes birbirine kendini göstericek. 5 er dakika arayla foto koycaz. koymayan şrfzdr
böyle muhabbet sıkıcı.
gözünüzü flan da göremiyom sadece hayal ediyom.
hem siz birbirinizi gördünüz bu haksızlık.
şimdi gidip DUŞ alıcam sinirden
Yaa teşekkür ederimSenin güzel olduğuna eminim. .
Beni yanıltma göster kendini ..
Duşmu seni izlemekten vazmı geçsemben kimseyi göremedim ki ya.
yarın saat 1:30 da burda buluşuyoruz. herkes birbirine kendini göstericek. 5 er dakika arayla foto koycaz. koymayan şrfzdr
böyle muhabbet sıkıcı.
gözünüzü flan da göremiyom sadece hayal ediyom.
hem siz birbirinizi gördünüz bu haksızlık.
şimdi gidip DUŞ alıcam sinirden
ayy kız o yüzden değil. hani okb olarak ikide bir duş alıyoruz ya ona ithafen şaka yaptım. ayy inanılmaz beni erkek sandınız. biraz işletse miydimDuşmu seni izlemekten vazmı geçsemirkekmisin sen aman beni görsen ne olur yaşlı göze hitap etmeyen biriyim
Duşmu seni izlemekten vazmı geçsemirkekmisin sen aman beni görsen ne olur yaşlı göze hitap etmeyen biriyim
Ben de görmek istiyomDuşmu seni izlemekten vazmı geçsemirkekmisin sen aman beni görsen ne olur yaşlı göze hitap etmeyen biriyim
FACE VARSA facete olurYaa teşekkür ederim
Ama mevzu güzellik ya da çirkinlik değil prensip gereği takıldığım sitelerde koymuyorum ya:))
Bunu aktif irkeklerde bilebilirayy kız o yüzden değil. hani okb olarak ikide bir duş alıyoruz ya ona ithafen şaka yaptım. ayy inanılmaz beni erkek sandınız. biraz işletse miydim
nasıl ispatlayabilirim?
hmmm bakalım
limoncunun kocası dişlerini bornoza siliyor.
nice82 aldatıldı.
bilgece forumdan ayrıldı.
hala inanmıyosan soru sorablrsn
Ayyy okb insan şüphe zaten olurdu. .
Töbe bir daha koymayalım. .
İzledim canım bakanilirsinBen de görmek istiyom
ya bibi beğendn mi yaptğnı şimdi görmediğim fotoğraf için cinsiyetim kadın olmasına rağmen bütün gece ya erkekse diye kafaya takacak kızErkek mi
Sıkıştırmayın dört taraftan yavvFACE VARSA facete olur
o zaman bat 12 eylül desem? bunu normal kadınlar bile bilmiyor valla.Bunu aktif irkeklerde bilebilir
Sıkıştırmayın dört taraftan yavv
Kaçmak gibi algılamayın gerçekten sosyal medya hesaplarım yok bi tek instagram var onda da başkalarının fotolarına bakıyom
ya bibi beğendn mi yaptğnı şimdi görmediğim fotoğraf için cinsiyetim kadın olmasına rağmen bütün gece ya erkekse diye kafaya takacak kız
o zaman bat 12 eylül desem? bunu normal kadınlar bile bilmiyor valla.
beni ultimate kadın ilan etmeniz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?