Ya klasik 3 insandan 1inde olan bi alışkanlıktır heralde.. Tırnak yeme alışkanlığım. Bi ara bıraktım gibi oldu sonra bi şeylere stres olup tekrar başladım kendimi kontrol edemiyorum yineGercekten bu günlerde geçecek. .
Ne alışkanlığı bu cicim
Ya klasik 3 insandan 1inde olan bi alışkanlıktır heralde.. Tırnak yeme alışkanlığım. Bi ara bıraktım gibi oldu sonra bi şeylere stres olup tekrar başladım kendimi kontrol edemiyorum yine
Bakınca tiksiniyorum üzülüyorum artık kökten bırakmak istiyorum
Nasıl bırakacağız bu illetiYa klasik 3 insandan 1inde olan bi alışkanlıktır heralde.. Tırnak yeme alışkanlığım. Bi ara bıraktım gibi oldu sonra bi şeylere stres olup tekrar başladım kendimi kontrol edemiyorum yine
Bakınca tiksiniyorum üzülüyorum artık kökten bırakmak istiyorum
Ya acı oje falan sürün diyolar ama gerçekten daha kötü hissediyorum sürünce. Daha çirkin bi görüntü oluşuyor rahatsız oluyorum. Kesinlikle iradeyi kontrol etmek lazım. Obsesif kompulsif bozukluğa giriyormuş sanırım bi çeşit takıntı bu da. Psikolojik yardım almak ya da iradeyi kontrol etmek lazım. Bunu da tek başıma yapmam mümkün değil gibiNasıl bırakacağız bu illeti
Hoşbulduk canımDünyanın en tatlısı hoşgeldin kuzum nasılsın
4 gün sonra iki yıl doluyor,3e giriyoruz. ama birlkteliğimizin 9.yılı...Kaç yıllık evlisiniz canım :))
Ya acı oje falan sürün diyolar ama gerçekten daha kötü hissediyorum sürünce. Daha çirkin bi görüntü oluşuyor rahatsız oluyorum. Kesinlikle iradeyi kontrol etmek lazım. Obsesif kompulsif bozukluğa giriyormuş sanırım bi çeşit takıntı bu da. Psikolojik yardım almak ya da iradeyi kontrol etmek lazım. Bunu da tek başıma yapmam mümkün değil gibi
Birbirimize her hafta durum bildirisi mi yapsak? Haftada bir falan yemediğimize dair
Ya acı oje falan sürün diyolar ama gerçekten daha kötü hissediyorum sürünce. Daha çirkin bi görüntü oluşuyor rahatsız oluyorum. Kesinlikle iradeyi kontrol etmek lazım. Obsesif kompulsif bozukluğa giriyormuş sanırım bi çeşit takıntı bu da. Psikolojik yardım almak ya da iradeyi kontrol etmek lazım. Bunu da tek başıma yapmam mümkün değil gibi
Birbirimize her hafta durum bildirisi mi yapsak? Haftada bir falan yemediğimize dair
Wooww hayırlı olsun inşallahEses07
Adaylığı aşıp, tek insan olmayı başaran biri var da... Var. :)
Benimde vardı ama geçti sayılır bitek evde yapıyorum gerilim filmi falan izlersemYa acı oje falan sürün diyolar ama gerçekten daha kötü hissediyorum sürünce. Daha çirkin bi görüntü oluşuyor rahatsız oluyorum. Kesinlikle iradeyi kontrol etmek lazım. Obsesif kompulsif bozukluğa giriyormuş sanırım bi çeşit takıntı bu da. Psikolojik yardım almak ya da iradeyi kontrol etmek lazım. Bunu da tek başıma yapmam mümkün değil gibi
Ya ilaçla falan olucak bişey değil bencePsikiyatri hiç gitmemiştim. .
Haziran ayında gittim. .
Tırnak yeme alışkanlığım var dedim. .
Başka bir alışkanlık var mı dedi Dr ..
Simetrik, temizlik falan da var dedim. .
Okb şüphe ve kaygı bozukluğu dedi. .
İlaç verdi misol ..
1 hafta kadar içtim. .
Uyku yapıyor. .
Adetim geçince hemen kestim. .
Hamileyim sandım. .
Değilmişim. .
Geri de başlamadım. .
ben o sorunu üniversitede çözdüm.çünkü herkesin elleri tırnakları güzeldi. kompleks yaptım,bi de çirkin de olsa ellerim ve tırnaklarım hep oje sürdüm. normal oje. oje varken yakşatırınca istemsizce renkler dikkat çekiyo duruyosun. bide yanında sana sürekli "yapma" diyecek biri vardı. 12 yaşıma kadar çok eğri oturuyordum. halam 15 gnlüğüne şubat tatilinde gelmişti. "dik otur" diye diye 15 günde huyumu kuruttu. hala baston yutmuş gibi oturuyorumYa acı oje falan sürün diyolar ama gerçekten daha kötü hissediyorum sürünce. Daha çirkin bi görüntü oluşuyor rahatsız oluyorum. Kesinlikle iradeyi kontrol etmek lazım. Obsesif kompulsif bozukluğa giriyormuş sanırım bi çeşit takıntı bu da. Psikolojik yardım almak ya da iradeyi kontrol etmek lazım. Bunu da tek başıma yapmam mümkün değil gibi
4 gün sonra iki yıl doluyor,3e giriyoruz. ama birlkteliğimizin 9.yılı...
peki ya sen?
Çok haklısın. Ellerimi hep gizlerim o yüzden pek görmezler. Eğer iğrendiklerini falan söylerlerse bayağı üzülürüm galiba.Diğer insanlardan gördüğüme göre, fikirlerine çok değer verdiğiniz birinin tırnaklarınız yüzünden sizden iğrenmesi gerekiyor bırakmak için.
Psikiyatri hiç gitmemiştim. .
Haziran ayında gittim. .
Tırnak yeme alışkanlığım var dedim. .
Başka bir alışkanlık var mı dedi Dr ..
Simetrik, temizlik falan da var dedim. .
Okb şüphe ve kaygı bozukluğu dedi. .
İlaç verdi misol ..
1 hafta kadar içtim. .
Uyku yapıyor. .
Adetim geçince hemen kestim. .
Hamileyim sandım. .
Değilmişim. .
Geri de başlamadım. .
Ya ilaçla falan olucak bişey değil bence
İlaçsız daha önce başardım tekrar başarabileceğime inanıyorum aslında huzurluyken yemiyorum da. Ama huzurumu kaçıracak en ufak şey olsun başlıyorum tekrar.
ayy o bende de başladı. günde 3 kez banyo yapıyorum artık. 70 lira su parası geldi. nasıl bırakıcaz...daha büyük takıntı başladı eve gelip yıkanmadan rahat edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?