Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Gercekten bu günlerde geçecek. .

Ne alışkanlığı bu cicim
Ya klasik 3 insandan 1inde olan bi alışkanlıktır heralde.. Tırnak yeme alışkanlığım. Bi ara bıraktım gibi oldu sonra bi şeylere stres olup tekrar başladım kendimi kontrol edemiyorum yine
Bakınca tiksiniyorum üzülüyorum artık kökten bırakmak istiyorum

Bende en nefret ettiğim huyum

Nasıl bırakacağız bu illeti

Nasıl bırakacağız bu illeti
Ya acı oje falan sürün diyolar ama gerçekten daha kötü hissediyorum sürünce. Daha çirkin bi görüntü oluşuyor rahatsız oluyorum. Kesinlikle iradeyi kontrol etmek lazım. Obsesif kompulsif bozukluğa giriyormuş sanırım bi çeşit takıntı bu da. Psikolojik yardım almak ya da iradeyi kontrol etmek lazım. Bunu da tek başıma yapmam mümkün değil gibi

Birbirimize her hafta durum bildirisi mi yapsak? Haftada bir falan yemediğimize dair

Psikiyatri hiç gitmemiştim. .
Haziran ayında gittim. .
Tırnak yeme alışkanlığım var dedim. .
Başka bir alışkanlık var mı dedi Dr ..
Simetrik, temizlik falan da var dedim. .
Okb şüphe ve kaygı bozukluğu dedi. .
İlaç verdi misol ..
1 hafta kadar içtim. .
Uyku yapıyor. .
Adetim geçince hemen kestim. .
Hamileyim sandım. .
Değilmişim. .
Geri de başlamadım. .

Diğer insanlardan gördüğüme göre, fikirlerine çok değer verdiğiniz birinin tırnaklarınız yüzünden sizden iğrenmesi gerekiyor bırakmak için.

Benimde vardı ama geçti sayılır bitek evde yapıyorum gerilim filmi falan izlersem yaş ilerledikçe geçiyor bide ben dışarı çıkınca kesinlikle elimi ağzıma götüremem daha büyük takıntı başladı eve gelip yıkanmadan rahat edemiyorum o yüzeen tırnağımıda yemiyorum sayılır

Ya ilaçla falan olucak bişey değil bence
İlaçsız daha önce başardım tekrar başarabileceğime inanıyorum aslında huzurluyken yemiyorum da. Ama huzurumu kaçıracak en ufak şey olsun başlıyorum tekrar.

ben o sorunu üniversitede çözdüm.çünkü herkesin elleri tırnakları güzeldi. kompleks yaptım,bi de çirkin de olsa ellerim ve tırnaklarım hep oje sürdüm. normal oje. oje varken yakşatırınca istemsizce renkler dikkat çekiyo duruyosun. bide yanında sana sürekli "yapma" diyecek biri vardı. 12 yaşıma kadar çok eğri oturuyordum. halam 15 gnlüğüne şubat tatilinde gelmişti. "dik otur" diye diye 15 günde huyumu kuruttu. hala baston yutmuş gibi oturuyorum

Diğer insanlardan gördüğüme göre, fikirlerine çok değer verdiğiniz birinin tırnaklarınız yüzünden sizden iğrenmesi gerekiyor bırakmak için.
Çok haklısın. Ellerimi hep gizlerim o yüzden pek görmezler. Eğer iğrendiklerini falan söylerlerse bayağı üzülürüm galiba.

OKB pis bir şey.
Diğer insanların anlamaması ve saçma yorumlarda bulunması daha kötü.

Dün bir OKB'li konu açtı foruma. Yorumlara sinirleneceğimden tekrar girip okumadım.

Ya ilaçla falan olucak bişey değil bence
İlaçsız daha önce başardım tekrar başarabileceğime inanıyorum aslında huzurluyken yemiyorum da. Ama huzurumu kaçıracak en ufak şey olsun başlıyorum tekrar.

Eskiden uzatabiliyordum. .
Şimdi asla. .
Daha berbat. .
Off ooffff. .
En nefret ettiğim huyum. .

biri okb mi dedi o bende de var hemde en ağır seyredeninden ben ocak gibi gittim ywni doktoruma ilaçları içtim 1 aydır falan eşime siniri olduğum için içmiyorumevet aşırı uyku yapıyor

daha büyük takıntı başladı eve gelip yıkanmadan rahat edemiyorum
ayy o bende de başladı. günde 3 kez banyo yapıyorum artık. 70 lira su parası geldi. nasıl bırakıcaz...
çok amsraflı her seferinde çamaşır çıkıyor bide...yıka kurut. ben sıcaklar yüzünden demiştim ama şimdi farkettim ki bahanem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…