Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Eses07 Şirin ya. 20 yaşında evlenmeyi istesem de korkardım ben. Şimdi can atıyorum.
gençken dağlar koşularak aşılır, okyanuslar yüze yüze geçilir diye düşünülüyor. yaş ilerledikçe de adım atmaya korkar oluyor insan. biraz cahil cesareti sanırım.ya da o yenilmezlik büyüsü kandan yavaşça temizleniyor sene sne...ben de çok kolay görürdüm. evlilk işte,alt tarafı işe gidip gelmek vs. ne olucak ki falan derdim. ama tecrübe etmeden bilinmiyor.

Okumuştum ki. Beğenmiştim bile. :)

Sevdiğin birisi varsa, dağları da birlikte koşacaksın, okyanusta da yüzeceksin. Ayrı gayrı olmanın ne anlamı var. Hayat kısa. :)

Ben de artık böyle bakıyorum. Zamanım gelmiş benim.:)

hehe valla çok tatlısın ya
bence de zamanın gelmiş...
ben de çocuk istiyorum. benim de ona zamanım geldi. ama aslında gelmedi

Teşekkür ederim canım :)
Darısı tüm bekarlara ♡♡
Var mı aday adayı :)

Reactions: K_G
Neyse yaa tatsız konuları konuşmak istemiyorum artık çok doldum

Kızlar aranızda bi alışkanlıktan vazgeçmeye çalışan var mıdır? Ben varım da beni gazlayacak birine ihtiyacım var

Neyse yaa tatsız konuları konuşmak istemiyorum artık çok doldum

Kızlar aranızda bi alışkanlıktan vazgeçmeye çalışan var mıdır? Ben varım da beni gazlayacak birine ihtiyacım var

Gercekten bu günlerde geçecek. .

Ne alışkanlığı bu cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…