- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
Ben koydum bi kaç kez kendimi arada esince koyuyom o yüzden şey ettim : )Foruma kendimi koymuyorum yaa kimliğim falan gizli tanıdık falan çıkmasından çekiniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben koydum bi kaç kez kendimi arada esince koyuyom o yüzden şey ettim : )Foruma kendimi koymuyorum yaa kimliğim falan gizli tanıdık falan çıkmasından çekiniyorum
gençken dağlar koşularak aşılır, okyanuslar yüze yüze geçilir diye düşünülüyor. yaş ilerledikçe de adım atmaya korkar oluyor insan. biraz cahil cesareti sanırım.ya da o yenilmezlik büyüsü kandan yavaşça temizleniyor sene sne...ben de çok kolay görürdüm. evlilk işte,alt tarafı işe gidip gelmek vs. ne olucak ki falan derdim. ama tecrübe etmeden bilinmiyor.Eses07 Şirin ya. 20 yaşında evlenmeyi istesem de korkardım ben. Şimdi can atıyorum.
İtiraf ediyorSorun olmasın diye düzenledim bakan bakmıştır heralde:)
evet cizreyi sizden kurtaracaz merak etme senSorun olmasın diye düzenledim bakan bakmıştır heralde:)
Anlamadım?? yanlış mı anladınız acaba:/evet cizreyi sizden kurtaracaz merak etme sen
ben de alıntılayacaktım da vazgeçtim. ne demek istedi acabaAnlamadım?? yanlış mı anladınız acaba:/
Muhtemelen yanlış anlaşılma oldu..ben de alıntılayacaktım da vazgeçtim. ne demek istedi acaba
Hikayemi oku :)
gençken dağlar koşularak aşılır, okyanuslar yüze yüze geçilir diye düşünülüyor. yaş ilerledikçe de adım atmaya korkar oluyor insan. biraz cahil cesareti sanırım.ya da o yenilmezlik büyüsü kandan yavaşça temizleniyor sene sne...ben de çok kolay görürdüm. evlilk işte,alt tarafı işe gidip gelmek vs. ne olucak ki falan derdim. ama tecrübe etmeden bilinmiyor.
yok yok sana demedim ordaki ağlayan sümüklü böceğe dedim cizreyi siz ve sizin gibilerden kurtaracaklar anlamında : )Anlamadım?? yanlış mı anladınız acaba:/
Haaa korktum ben de yanlış anlaşıldı diye yaa:)yok yok sana demedim ordaki ağlayan sümüklü böceğe dedim cizreyi siz ve sizin gibilerden kurtacaklar anlamında : )
hehe valla çok tatlısın yaOkumuştum ki. Beğenmiştim bile. :)
Sevdiğin birisi varsa, dağları da birlikte koşacaksın, okyanusta da yüzeceksin. Ayrı gayrı olmanın ne anlamı var. Hayat kısa. :)
Ben de artık böyle bakıyorum. Zamanım gelmiş benim.:)
bende cümleyi yanlış kurmuşum ama : D İNŞALLAH RABBİM gösterecek o günleri bize : )Haaa korktum ben de yanlış anlaşıldı diye yaa:)
İnşallah.. Allah tüm askerlerimizi polislerimizi korusun
Güzel sabahlara uyanıcaz inşallah
Teşekkür ederim canım :)Okumuştum ki. Beğenmiştim bile. :)
Sevdiğin birisi varsa, dağları da birlikte koşacaksın, okyanusta da yüzeceksin. Ayrı gayrı olmanın ne anlamı var. Hayat kısa. :)
Ben de artık böyle bakıyorum. Zamanım gelmiş benim.:)
Dünyanın en tatlısı hoşgeldin kuzum nasılsınAblamı teyze geldi teyze
Neyse yaa tatsız konuları konuşmak istemiyorum artık çok doldum
Kızlar aranızda bi alışkanlıktan vazgeçmeye çalışan var mıdır? Ben varım da beni gazlayacak birine ihtiyacım var
hehe valla çok tatlısın ya
bence de zamanın gelmiş...
ben de çocuk istiyorum. benim de ona zamanım geldi. ama aslında gelmedi