Hoş buldummBende diyorum bir güzellik eksik
Hoşgeldin kuzum Naber nasıl gidiyor
aşkın etkisi de vardır da aşırı şımarık çok nazlanıyor banaWooww aşka gell bea yaaa
Bana abla abla abla dedilerabla de dedik aaa yaşlı da nerden çıktı
meraba profil fotoğrafındaki sen misin? bir oyuncu kız vardı ya ona benzettim amaHoş buldumm
İyi olmaya çalışıyorum ya gündem falan çok yıprattı beni herkes gibi üzgünüm
Sen nasılsın
Merhabaameraba profil fotoğrafındaki sen misin? bir oyuncu kız vardı ya ona benzettim ama
Evet kuzum. .Hoş buldumm
İyi olmaya çalışıyorum ya gündem falan çok yıprattı beni herkes gibi üzgünüm
Sen nasılsın
döndüm baktım resmen bana dedilerBana abla abla abla dediler
kendini koy kendiniMerhabaa
doğru benzetmişsin çünkü o Merve Boluğur
Aslında bi video paylaşıp içinize su serpmek istiyorum ama siyasete mi giriyo bilmiyorum? Burda paylaşmak serbest miEvet kuzum. .
Başım ağrıyor sürekli. .
Üzüldüm çook ..
aşkın etkisi de vardır da aşırı şımarık çok nazlanıyor bana
o yüzden kesin bebek olursa kıyamet kopucak evde
en zoru da hastayken oluyor
uff bende dedim ki "amma güzel kız kaşa göze bak,nazar değicek,söyliyim de kaldırsın resmi" diye düşündümMerhabaa
doğru benzetmişsin çünkü o Merve Boluğur
Aslında bi video paylaşıp içinize su serpmek istiyorum ama siyasete mi giriyo bilmiyorum? Burda paylaşmak serbest mi
Foruma kendimi koymuyorum yaa kimliğim falan gizli tanıdık falan çıkmasından çekiniyorumkendini koy kendini
Aynen maşallah çok güzel Allah sahibine bağışlasınuff bende dedim ki "amma güzel kız kaşa göze bak,nazar değicek,söyliyim de kaldırsın resmi" diye düşündüm
Eses07 Şirin ya. 20 yaşında evlenmeyi istesem de korkardım ben. Şimdi can atıyorum.
Sorun olmasın diye düzenledim bakan bakmıştır heralde:)Bilmiyorum ki , hakaret olmadıkça sorun olmaz sanırım :|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?