- 11 Ağustos 2015
- 333
- 284
- 23
- 41
sevindim allah bağışlasın inşallahhhh :))) o zaman sende gel bizle alış veriş deligine ne dersin :)
atıcam ama _haymeana_ nickli arkadaşın hassasiyetine üzüldüm ,simdi doğru olmaz diye düşünüyorumYok yasak değil. .
Foto link at ..
Allahbağışlasın ardından tekrar hamile kaldım o da düştü cinsiyetide kızmış.üçüncüsünde Allah güldürdü oğlum oldu dördüncü gebelikte Allah kız nasip etti çok şükür dün bir yaşına girdi.tekrar bebiş düşünüyor musunvar bi oglum var 2 yasında benim de kızım olacaktı biliyor musun eşim 2 . hamileliğime hiç sevinmemişti
yok ya boşverin hayat bu bana bakmayın siz ara ara olur bana böyle geçer şimdiatıcam ama _haymeana_ nickli arkadaşın hassasiyetine üzüldüm ,simdi doğru olmaz diye düşünüyorum
Anlamadım kiatıcam ama _haymeana_ nickli arkadaşın hassasiyetine üzüldüm ,simdi doğru olmaz diye düşünüyorum
rabbim yardımcın olsun ama herseyde vardır bir hayıryok ya boşverin hayat bu bana bakmayın siz ara ara olur bana böyle geçer şimdi
eşim çok istiyor ben çok korkuyorum 2. de zaten kazayla oldu hamileyken depresyona girdim daha yeni yeni kurtarıyorum pazartesi günü psikoloğa gidecem bakalımAllahbağışlasın ardından tekrar hamile kaldım o da düştü cinsiyetide kızmış.üçüncüsünde Allah güldürdü oğlum oldu dördüncü gebelikte Allah kız nasip etti çok şükür dün bir yaşına girdi.tekrar bebiş düşünüyor musun
neyı anlamadın canımAnlamadım ki
Neeerabbim yardımcın olsun ama herseyde vardır bir hayır
eşim den sogudum bi an kızım aklıma geldi herzamanki melankoli halimNoldu kuzum
Noldu onu :/neyı anlamadın canım
Hmm canım düzelir inşallah. . ♡eşim den sogudum bi an kızım aklıma geldi herzamanki melankoli halim
öyle o yasayacaktı belki ama yasıtları gibi yasayamayacak isyan edecekti belki ...rabbim yardımcın olsun ama herseyde vardır bir hayır
inşaallahHmm canım düzelir inşallah. . ♡
_haymeana_ adlı arkadasın yazdıklarına bakarmısın
sagolun canlarım en yakınımdakiler göremezken siz anladınız ya sagolun_haymeana_ adlı arkadasın yazdıklarına bakarmısın
ona üzüldük bir an
kun fe yekunöyle o yasayacaktı belki ama yasıtları gibi yasayamayacak isyan edecekti belki ...
_haymeana_ adlı arkadasın yazdıklarına bakarmısın
ona üzüldük bir an
inşaallah
Bizim de bebiş olmuyorkun fe yekun
ol der ve olur
rabbimin bir bildiği vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?