Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

var bi oglum var 2 yasında benim de kızım olacaktı biliyor musun eşim 2 . hamileliğime hiç sevinmemişti
Allahbağışlasın ardından tekrar hamile kaldım o da düştü cinsiyetide kızmış.üçüncüsünde Allah güldürdü oğlum oldu dördüncü gebelikte Allah kız nasip etti çok şükür dün bir yaşına girdi.tekrar bebiş düşünüyor musun

eşim çok istiyor ben çok korkuyorum 2. de zaten kazayla oldu hamileyken depresyona girdim daha yeni yeni kurtarıyorum pazartesi günü psikoloğa gidecem bakalım

Selam
Napıyonuz bakim?
Okudum biraz geçmişi S Sargoz sen kolay seyler yasamamışsın ama mutlu olmak istiyorsan geçmişi gecmişte birakman gerek. Sürekli hatırlatarak aci cekersin. Psikologa gidecekmişsin güzel bir adım. İnşallah daha iyi hissetmene faydası olur.
Alısverise gidecek hatunlar çıkın çıkın indirim var heryerde bende alışveristen geldim h&m'de 3al öde kampanyası vardı kızıma 29.90tl'lik 3 sweat aldım 2 tane parası ödedim. Kendimede baktım ama alamadım kizımın uykusu gelince.
Bir ara çıkıp talan edesim var benimde

Canım benim seni çok iyi anlıyorum içinde yaşadıklarını da çok çok iyi biliyorm bence psikologtan önce bebiş düşün derim bak eşin de istiyormuş o yollardan gwçtiğim için biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…