Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Ayy cnm yaranı deşmek gibi olacak ama evlat kaybı derken nasıloldu benim de başıma geldi de
ilk 8 9 ay bebegimiz olmadı ama eşim çıldırıyor çocuk diye tesadüf eseri hamile kaldım ögrenince 1 hafta hiç uyumadı eşim çocuk gibi sevindi tabi o zamanlar çok asıktı bana devlet hastanesine gittik 1 haftalık hamilesin dediler gönderdiler bizi akşam kanamam oldu gece acile gittik sabaha kadar hastanede kaldım özel hastaneydi bu defa gittiğimiz dr 2 hafta 5 günlük hamilesin 1 hafta önce gelseydin göbeginden sıvı alır bebegini iyileştirirdik ama geç kalınmış dedi hemen bizi hocasının özel muayesine yönlerdi dr çocugu aldırın zaten 32 . haftada kalbi durup ölecek dedi tek tek anlattı 9 ayda olacakları neyse hamileliğim boyunca 3 ayrı hastaneden kontrol e gittim 3 ü de yarı özel di sakat olsa yasasın istiyorduk 10 ayrı dr a gittim 30. haftada dr un biri bebegin gayet saglıklı hiç birşeyi yok ayagıda ameliyatla düzelir dedi elbiseler beşik hepsini aldı eşim 32 . haftaa bebegimin kalbi durdu çırpınışı hissettim onun çırpınışa ben yıkıldım eşimi aradık normal dogumla dogum yaptım hastaneye gittiğimizde bebegim ölmüştü eşim 1 2 yıl kendine gelemedi çocugun odasına kitler aglardı o dönem ne olduysa oldu işte kv denin yakınına tasındık borçlar falan

Başın sağolsun çok ağır bir travma iyi bilirim.ilk hamileliğimde 35.haftaya kadar gayet iyi gidiyordu herşey.36.haftaya girdiğimde bebeğin hareketlerini hissetmedim.olabilir dedim.ertesigünü de hissetmeyince sağlık ocağında doplerle baktırdım aptalhemşire kalpatışları gayet iyi niye evhamlandın dedi.kurban bayramının arefesiydi.bayram geçsin kontrole öyle gideyim dedim.ve gittim doktorda ne yapacağını şaşırdı direkt bu bebek ölmüş dedi nasıl olurfilanben bayılmışım sakinleştirdiler başka doktora gittik ve malesef ölmüş üç kere boynuna jordon dolanmış ölü doğum yaptırıldı eve geldiğimde haberleri izlerken bir adamın maganda kurşunuyla öldüğünü eşinin de üzüntüden sancısının tutup doğum yaptığını öğrenince artık o acıyla keşke mehmet ölseydi de kızım yaşasaydı demişim iki yıl o ağır depresyondan kurtulamadım.çok zor.şimdi çocuğun var mı peki

iki konuda çakıştı biz aliş veriş derdinde sizin üzüntünüze bak çok geçmiş olsun ..inşallah bebiş vardır şimdi

var bi oglum var 2 yasında benim de kızım olacaktı biliyor musun eşim 2 . hamileliğime hiç sevinmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…