• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Maddi sıkıntılar ve evlat kaybı olunca ister istemez onun da psikolojisi bozulmuş cnm eminimki o da seni seviyordur bu gece dediğimi yap bakalım :)
çocuk mu boşver be abla az önce ne öküzlüğüm kaldı ne salaklıgım boşver

Kizlar haksever adli uyenin 7 yil aradan sonra kavustugu zeynebi camdan düşerek hayatini kaybetmis. Ahh insanin ici parcalaniyor. Duydugimdan beri kahroldum gercekten.. daha 19 aylik bir yavru. Rabbim ailesine sabir versin insallah..
duydum amin evlat kaybı nedir bilirim ki o arkads kucaına almış emzirmiş kokusunu içine çekmiş Allah sabır versin

Aaa tanımam bilmem o üyeyi @Bilgece allahım rahmet etsin bol Sabırlar versin çok açı ya ne kötü bir durum

Aynen matmazelim duydum cok uzuldum. Haberlere bile cikmis internetten baktim. Bi de yazmis ya "varsin herkes beni zeynebin annesi bilsin adima gerek yok" diye soyle Bi sey oturdu bogazima. Sabahtan beri etkisinden kurtulamiyorum inan. :KK42:

Kizlar haksever adli uyenin 7 yil aradan sonra kavustugu zeynebi camdan düşerek hayatini kaybetmis. Ahh insanin ici parcalaniyor. Duydugimdan beri kahroldum gercekten.. daha 19 aylik bir yavru. Rabbim ailesine sabir versin insallah..
Ayy Allahım ne büyük acı içime oturdu resmen :KK42::KK42: off ya hakseveri düşünemiyorum :KK42::KK42:Allah sabır versin bizse saçma sapan şeyleri dert edelim kendimize böyle acılar varken çok nankörüz çok :KK12:

Back