- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
biliyorum o arkadsı bi bakayımAyse Asena 42
varya o profiline yazmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biliyorum o arkadsı bi bakayımAyse Asena 42
varya o profiline yazmış
çocuk mu boşver be abla az önce ne öküzlüğüm kaldı ne salaklıgım boşverMaddi sıkıntılar ve evlat kaybı olunca ister istemez onun da psikolojisi bozulmuş cnm eminimki o da seni seviyordur bu gece dediğimi yap bakalım :)
Canım bende gördüm ne acı hastamıydı ay çok zor bide hamile dimi Allah rahmet eylesin cennete gittiayşe bişler yazmış,
kim ölmüş anlamadım
Kk değil de bura sessiz galiba canımNe sessiz bir gece KK da yahu
Ayse Asena 42
varya o profiline yazmış
Canım bende gördüm ne acı hastamıydı ay çok zor bide hamile dimi Allah rahmet eylesin cennete gitti
duydum amin evlat kaybı nedir bilirim ki o arkads kucaına almış emzirmiş kokusunu içine çekmiş Allah sabır versinKizlar haksever adli uyenin 7 yil aradan sonra kavustugu zeynebi camdan düşerek hayatini kaybetmis. Ahh insanin ici parcalaniyor. Duydugimdan beri kahroldum gercekten.. daha 19 aylik bir yavru. Rabbim ailesine sabir versin insallah..
Aaa tanımam bilmem o üyeyi @Bilgece allahım rahmet etsin bol Sabırlar versin çok açı ya ne kötü bir durum
Amin amin insallah. Rabbim evlat acisi gostermesin kimseye...Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Üyeyi tanımiyorum ama Rabbim yar ve yardımcısı olsun.
amin evlat acısı başka bişey Allah sabrını artırsınRabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Üyeyi tanımiyorum ama Rabbim yar ve yardımcısı olsun.
Ayy Allahım ne büyük acı içime oturdu resmen off ya hakseveri düşünemiyorum Allah sabır versin bizse saçma sapan şeyleri dert edelim kendimize böyle acılar varken çok nankörüz çokKizlar haksever adli uyenin 7 yil aradan sonra kavustugu zeynebi camdan düşerek hayatini kaybetmis. Ahh insanin ici parcalaniyor. Duydugimdan beri kahroldum gercekten.. daha 19 aylik bir yavru. Rabbim ailesine sabir versin insallah..
Aynen valla bibi cok nankoruz. Allah ona sabir versin..Ayy Allahım ne büyük acı içime oturdu resmen off ya hakseveri düşünemiyorum Allah sabır versin bizse saçma sapan şeyleri dert edelim kendimize böyle acılar varken çok nankörüz çok
Sorma canım valla duydum dünyam başıma yıkıldı sanki hiçte tanımıyorum kendisini hele bide profiline baktım ahhh ahhhAynen valla bibi cok nankoruz. Allah ona sabir versin..