- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- 158
Herkesin bir derdi var be inş en kısa zamanda olurBizim de bebiş olmuyor
hm burada yok alışveriş sitesi var mı kiSelam
Napıyonuz bakim?
Okudum biraz geçmişi S Sargoz sen kolay seyler yasamamışsın ama mutlu olmak istiyorsan geçmişi gecmişte birakman gerek. Sürekli hatırlatarak aci cekersin. Psikologa gidecekmişsin güzel bir adım. İnşallah daha iyi hissetmene faydası olur.
Alısverise gidecek hatunlar çıkın çıkın indirim var heryerde bende alışveristen geldim h&m'de 3al öde kampanyası vardı kızıma 29.90tl'lik 3 sweat aldım 2 tane parası ödedim. Kendimede baktım ama alamadım kizımın uykusu gelince.
Bir ara çıkıp talan edesim var benimde
herseyın bır zamanı varBizim de bebiş olmuyor
öyle sonuçta zaten bizim degil O verdi O aldıkun fe yekun
ol der ve olur
rabbimin bir bildiği vardır
olur inşaallah duamsınız kızlarBizim de bebiş olmuyor
korkuyu atlatabilsem aslında içim gidiyor bi kızım olsun diyeCanım benim seni çok iyi anlıyorum içinde yaşadıklarını da çok çok iyi biliyorm bence psikologtan önce bebiş düşün derim bak eşin de istiyormuş o yollardan gwçtiğim için biliyorum
aminRabbim yuvalarımıza birlik, düzen, beraberlik ve Saadet versin inşallah
Online alışveris yok canım websitesi var ama,fiyatta göruyorsun ama satılmiyor.hm burada yok alışveriş sitesi var mı ki
ogluşu ne yapacagız daha küçük kız_haymeana_ gel abla sözü dinle yeni bebek sana ilaç gibigelecek.hani bir reklam var ya falım sakızını çiğniyorsun dertler etrafındakiler küçülüyor rahatlıyprsun aynen öyle olacak bakbu geceden başla fanfinifinfona
Herkesin bir derdi var be inş en kısa zamanda olur
herseyın bır zamanı var
kısmetse olacaktır
olur inşaallah duamsınız kızlar
kreşe gönderme sansım yok ama bilmiyorum belki iyi gelir ama aramızda bi sogukluk var asmaya çalıssak da uçurum gibi açılıyor mesafeSen doğum yapınca üç yaşına girer kreşe gönderirsin üç yaşında zaten kendi kendine oyunlar bulur çizgi film izler mesela bizim evde oğlum için sürekli oyun hamuru boyama kitapları boya kalemleri filan olur bişekilde eskisi gibi bağımlı olmuyor cnm kendimden biliyoruö
Maddi sıkıntılar ve evlat kaybı olunca ister istemez onun da psikolojisi bozulmuş cnm eminimki o da seni seviyordur bu gece dediğimi yap bakalım :)eşimi anlayamıyorum mesela bi an seviyorum sen benim kıymetlimsin diyor bi an ben hiç aşık olmadım ben diyor aşk da neymiş diyor bi git diyor gitmek isteyince de bırakmıyor bi seni seviyorum sensiz yapamam diyor bi bitsin diyor seni sevityorum ama evlilikten bıktım diyorum 4 5 yıldır bi yere gitmişligim yok belki benim zorlamamla gideriz onda da sıukıldım gidelim der parasız gezmek istemiyorum sana yetmiyorum der hersey paramı deyince de öyle deme der biliyorum senin de gönlün istiyor iyi yerlere gitmek vs. 2 3 yıldır ben adım atmadan yaklasmaz 6 7 ay dokunma dokunmaz şaşırdım
tamam abla kaynımla aksaraya gideceklerdi gitmezse bakalımMaddi sıkıntılar ve evlat kaybı olunca ister istemez onun da psikolojisi bozulmuş cnm eminimki o da seni seviyordur bu gece dediğimi yap bakalım :)
ayşe bişler yazmış,Maddi sıkıntılar ve evlat kaybı olunca ister istemez onun da psikolojisi bozulmuş cnm eminimki o da seni seviyordur bu gece dediğimi yap bakalım :)
ayşe kim di canımayşe bişler yazmış,
kim ölmüş anlamadım
Ayse Asena 42ayşe kim di canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?