• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Hadi bir fıkradan benden,hemde +18 ama toparlayabildiğim kadarıyla,komik olmazsa affola.
Afyonlu terzi sadık ustanın hep kızı oluyormuş. Ama gönlünde hep erkek çocuk istiyormuş bir gün demişki bir oğlum olursa bir erkeğe arkadan vereceğim.
Hanımı hamile kalmış ve erkek doğurmus.
Sadık usta sözünü aklına getirmiş ama köyden biriyle olmaz adım çıkar diye düşünmüş.
Kör çoban gelmiş aklına,kim olduğumu anlamaz demiş.gitmiş çobana anlatmış durumu çoban tamam demiş. Isi pisirmisler,sadık usta çıkarken çoban arkasından seslenmiş 'Güle güle Afyonlu Terzi Sadık usta'diye. Tabi sadık usta şok. Sormuş nereden biliyorsun kim olduğumu diye. Kör çoban demişki;
Sözüne sadık olduğun için adının Sadık olduğunu düşündüm.
Pantalonunun dikişleri muntazamdı,bundan terzi olduğunu anladım.
Sadik usta sormuş peki Afyonlu olduğumu nasıl bildin.
Çoban eee dötte kaymak gibiydi:KK70:

[QU OTE="bibibella, post: 42372513, member: 185176"]En gec 10da burda olalım dimiştim bak burdayım :KK53:[/QUOTE]
Ben uyuyup kalmış im :KK42:

Oğlum şu anda çizgi film izliyor cnm ya dün bilindik konuları işlediler izel fahriye vs kk dada işlenen konular olursa aktarırım:KK48:

Back