Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Ha bi de gülbenin doğum gününü konu aldılar.necla nazır ın zamanında yüzünde bir sivilce çıkmış sıkayım derken tüm suratına yayılmış sette ışıklar yüzünden daha belirgin oluyormuş çok sıkıntı çekmiş izel gibi diyordu oya aydoğan

Ben bugün yeşil domates ve biber turşusu yapıcam sen ne yaptın
menemen ve domates konservesi yaptım,
fasulye düşmemiş daha 6 tlydi almadım, takipteyim.
turşuyıda haftaya alıcam, ama sadece kornişon yapıcam.
yarında et sularını hazırlıcam

menemen ve domates konservesi yaptım,
fasulye düşmemiş daha 6 tlydi almadım, takipteyim.
turşuyıda haftaya alıcam, ama sadece kornişon yapıcam.
yarında et sularını hazırlıcam
6lira mı ne kadar pahalı benim sebzelerim annemin bahçesi var eşimin ailesi de çiftçi onlar da gönderiyor yakın olsaydık sana da verirdim

6lira mı ne kadar pahalı benim sebzelerim annemin bahçesi var eşimin ailesi de çiftçi onlar da gönderiyor yakın olsaydık sana da verirdim
evet ya kıyamadım valla en az 5 kilo almam lazım fasulye, onu alcağıma et alsam daha mantıklı :)
sağol canım vermiş kadar oldun

bezelyeye yetişemedim ya bitti.
bide incir reçeli yapıcam azıcıki işyerinde kocaman bi incir ağacımız var dökülüyo yazık oluyo

Annemlerin mahallede taş furın var bak orda ben de orda biber patlıcan közleyip atabilirim salatası kışın süper gidiyor

Süt reçeli baya popüler hiç yemedim ama reçeldebeceriksiz olduğum için deneyemedim de
Kız süt reçeli çok kolay, hem sadece reçel olarak değil, keklerle kurabiyelerle kullanabiliyosun,
hatta hindistan ceviziyle karıştırıp mis gibi atıştırmalık yapabilirsin,
sütü şekerle kaynatıp, bi kaşık karbonat ekliyosun okadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…