- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
yok bee niye kaçalım kızambeni istemiyormusunuz :))) kaçıyormusunuz hıh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bee niye kaçalım kızambeni istemiyormusunuz :))) kaçıyormusunuz hıh
çok çok geçmiş olsun acil sifalar inşallah
çok geçmiş olsun tatlım
hahhaa yaa bu superdi kahkaha attimKız hadi bi fıkrada ben anlatim gelince okursunuz artık Ama hatırladıgım kadarıyla yazcam guzel anlatabilirim inşallah
Şimdi genc bir kızımız var. Bu kızımız okulun balosuna gidecekmiş partilemeye. Gitmeden önce annesi uyarmış:
-'Bak kızım dikkatli ol. Erkekler şimdi seni rahat bırakmaz, amaçları başkadır onların. Eğer sana yanaşan ve ileri giden bir erkek olursa ona 'Çocuğumuzun adı ne olsun aşkım?' diye sor. Ciddiyetini anlayınca hemen kaçar uzaklaşırlar rahatsız etmezler seni.' demiş.
Neyse kız partiye gitmiş. Erkekler etrafında pervane biri gidiyor biri geliyor. Her gelen kızı öpmeye çalışıyor, kızımızda biraz ileri giden olursa 'Çocuğumuzun adı ne olsun aşkım?' diyormuş. Bunu duyan erkekler de bir bahaneyle kızın yanından uzaklaşıyormuş.
Sonra bir cocuk daha gelmiş kızın yanına ve dans etmeye başlamışlar. Çocuk kızı okşamaya başlayınca kız yine sormuş.: Çocuğumuzun adı ne olsun aşkım?' Çocuk duymazdan gelmiş kızı bahceye ıssız bir yere cıkarmış. Biraz öpüştükten sonra kız yine sormuş çocuk yine bir sey olmamış gibi devam etmiş. Sevişmeye başlamışlar kız yine sormuş, çocuk yine duymazdan gelmiş.
En son işi pişirmişler, bittikten sonra kız yine sormuş
-Çocuğumuzun adı ne olsun aşkım?
Çocuk kızın ustunden kalkmış prezervatifini çıkarmış üstünden bir düğüm atmış ve sallayarak
-Bunun içinden cıkabilirse 'David Copperfield olsun.' demiş
En gec 10da burda olalım dimiştim bak burdayım
ben gecmisi okumuyorum ki hic yetisemiyorum hiziniza, sans eseri yakaladim deseneEn gec 10da burda olalım dimiştim bak burdayım
Bak ya hiç okumuyor biz ne konuştuk belki dedikodunu yapıyoruzben gecmisi okumuyorum ki hic yetisemiyorum hiziniza, sans eseri yakaladim desene
yaparsaniz yapin valla kac yuz sayfa okuyamam ama biliyorum hakkimda kotu konusmazsinizBak ya hiç okumuyor biz ne konuştuk belki dedikodunu yapıyoruz
yaparsaniz yapin valla kac yuz sayfa okuyamam ama biliyorum hakkimda kotu konusmazsiniz
hahaha guzeldı kıza sınır oldumm kalk kızımm dıyesım geldıı ah bu ara cok duygusalım galıbaKız hadi bi fıkrada ben anlatim gelince okursunuz artık Ama hatırladıgım kadarıyla yazcam guzel anlatabilirim inşallah
Şimdi genc bir kızımız var. Bu kızımız okulun balosuna gidecekmiş partilemeye. Gitmeden önce annesi uyarmış:
-'Bak kızım dikkatli ol. Erkekler şimdi seni rahat bırakmaz, amaçları başkadır onların. Eğer sana yanaşan ve ileri giden bir erkek olursa ona 'Çocuğumuzun adı ne olsun aşkım?' diye sor. Ciddiyetini anlayınca hemen kaçar uzaklaşırlar rahatsız etmezler seni.' demiş.
Neyse kız partiye gitmiş. Erkekler etrafında pervane biri gidiyor biri geliyor. Her gelen kızı öpmeye çalışıyor, kızımızda biraz ileri giden olursa 'Çocuğumuzun adı ne olsun aşkım?' diyormuş. Bunu duyan erkekler de bir bahaneyle kızın yanından uzaklaşıyormuş.
Sonra bir cocuk daha gelmiş kızın yanına ve dans etmeye başlamışlar. Çocuk kızı okşamaya başlayınca kız yine sormuş.: Çocuğumuzun adı ne olsun aşkım?' Çocuk duymazdan gelmiş kızı bahceye ıssız bir yere cıkarmış. Biraz öpüştükten sonra kız yine sormuş çocuk yine bir sey olmamış gibi devam etmiş. Sevişmeye başlamışlar kız yine sormuş, çocuk yine duymazdan gelmiş.
En son işi pişirmişler, bittikten sonra kız yine sormuş
-Çocuğumuzun adı ne olsun aşkım?
Çocuk kızın ustunden kalkmış prezervatifini çıkarmış üstünden bir düğüm atmış ve sallayarak
-Bunun içinden cıkabilirse 'David Copperfield olsun.' demiş
Hamarat seni bizde dondurma yiyokTiramisu yaptım. .
slm kızlar