• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Günaydın kızlarrrr:KK60:
@Bilgece valla böle KV can kurban:) benimki helal olsun dicek:KK43:mutlaka bi kulp bulur o_O
Evelynn Evelynn canım geçmiş olsun KV de ameliyat oldu biyopside oldu numune hastanesiydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam :KK64:Boğaz'ından iğneyle alındı çok acımadığını söylemişdi canım :)

çok çok geçmiş olsun acil sifalar inşallah

çok geçmiş olsun tatlım

Yok kiz benim kaynanam iyidir şükür.

Evelynn Evelynn canim neyin var ? Cok gecmis olsun..

Saolun kızlar :KK15:

Kız hadi bi fıkrada ben anlatim gelince okursunuz artık :KK48: Ama hatırladıgım kadarıyla yazcam guzel anlatabilirim inşallah

Şimdi genc bir kızımız var. Bu kızımız okulun balosuna gidecekmiş partilemeye. Gitmeden önce annesi uyarmış:
-'Bak kızım dikkatli ol. Erkekler şimdi seni rahat bırakmaz, amaçları başkadır onların. Eğer sana yanaşan ve ileri giden bir erkek olursa ona 'Çocuğumuzun adı ne olsun aşkım?' diye sor. Ciddiyetini anlayınca hemen kaçar uzaklaşırlar rahatsız etmezler seni.' demiş.

Neyse kız partiye gitmiş. Erkekler etrafında pervane biri gidiyor biri geliyor. Her gelen kızı öpmeye çalışıyor, kızımızda biraz ileri giden olursa 'Çocuğumuzun adı ne olsun aşkım?' diyormuş. Bunu duyan erkekler de bir bahaneyle kızın yanından uzaklaşıyormuş.
Sonra bir cocuk daha gelmiş kızın yanına ve dans etmeye başlamışlar. Çocuk kızı okşamaya başlayınca kız yine sormuş.: Çocuğumuzun adı ne olsun aşkım?' Çocuk duymazdan gelmiş kızı bahceye ıssız bir yere cıkarmış. Biraz öpüştükten sonra kız yine sormuş çocuk yine bir sey olmamış gibi devam etmiş. Sevişmeye başlamışlar kız yine sormuş, çocuk yine duymazdan gelmiş.
En son işi pişirmişler, bittikten sonra kız yine sormuş
-Çocuğumuzun adı ne olsun aşkım?
Çocuk kızın ustunden kalkmış prezervatifini çıkarmış üstünden bir düğüm atmış ve sallayarak
-Bunun içinden cıkabilirse 'David Copperfield olsun.' demiş

:D

Kız hadi bi fıkrada ben anlatim gelince okursunuz artık :KK48: Ama hatırladıgım kadarıyla yazcam guzel anlatabilirim inşallah

Şimdi genc bir kızımız var. Bu kızımız okulun balosuna gidecekmiş partilemeye. Gitmeden önce annesi uyarmış:
-'Bak kızım dikkatli ol. Erkekler şimdi seni rahat bırakmaz, amaçları başkadır onların. Eğer sana yanaşan ve ileri giden bir erkek olursa ona 'Çocuğumuzun adı ne olsun aşkım?' diye sor. Ciddiyetini anlayınca hemen kaçar uzaklaşırlar rahatsız etmezler seni.' demiş.

Neyse kız partiye gitmiş. Erkekler etrafında pervane biri gidiyor biri geliyor. Her gelen kızı öpmeye çalışıyor, kızımızda biraz ileri giden olursa 'Çocuğumuzun adı ne olsun aşkım?' diyormuş. Bunu duyan erkekler de bir bahaneyle kızın yanından uzaklaşıyormuş.
Sonra bir cocuk daha gelmiş kızın yanına ve dans etmeye başlamışlar. Çocuk kızı okşamaya başlayınca kız yine sormuş.: Çocuğumuzun adı ne olsun aşkım?' Çocuk duymazdan gelmiş kızı bahceye ıssız bir yere cıkarmış. Biraz öpüştükten sonra kız yine sormuş çocuk yine bir sey olmamış gibi devam etmiş. Sevişmeye başlamışlar kız yine sormuş, çocuk yine duymazdan gelmiş.
Çocuk kızın ustunden kalkmış prezervatifini çıkarmış üstünden bir düğüm atmış ve sallayarak

:KK70:
hahhaa yaa bu superdi kahkaha attim:KK70::KK70:

Askerler sıra sıra dizilmişler yeni komutanın gelmesini beklıyorlarmış.
Bir süre sonra yeni komutan gelmiş kendini tanıtmaya başlamış. Ben Kemal Kırç. Soyadımla ilgili şaka yapanın askerliğini yakarım. Kırç. Arada R var demiş.
Arada sırada bir askeri durdurup söyle bakalım benim soyadım ne diyor, yanlış söyleyenlerin askerliklerini uzatıyor, ceza ustune ceza veriyormuş. Artık tum askerler korkmaya başlamışlar. Herkes 'arada R var arada R var' diye gezer olmuş.
Bir gün bizim Temel'i durdurmuş sormuş.
-Söyle bakalım ne benim soyadım?
Temel korkudan titremeye başlamış, bir turlu adamın soyadını aklına getirememiş.
Temel'in zor durumda oldugunu gören Dursun arkadan yavasca seslenmiş
-Arada R var, arada R var.
Bunu duyan Temel içinden derin bir oh cekmiş ve komutana cevap vermiş
-Gört.

:D

:KK70:
hahaha guzeldı kıza sınır oldumm kalk kızımm dıyesım geldıı :D ah bu ara cok duygusalım galıba :D

Back