- 20 Ocak 2010
- 45.951
- 163.519
- 798
- 43
Ooo buluşma daveti heycanlandım bak şimdiBu gece buluşalım yavrum
En geç herkeşler 22.00 da burda olsun saatlerimizi ayarlıyalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo buluşma daveti heycanlandım bak şimdiBu gece buluşalım yavrum
aaaa o saate ne olecek ki..nereye gideceksinizz :)Ooo buluşma daveti heycanlandım bak şimdi
En geç herkeşler 22.00 da burda olsun saatlerimizi ayarlıyalı
Genelde ben gece aktifim yivrummaaaa o saate ne olecek ki..nereye gideceksinizz :)
hahahahahahaahahahahah karikatürden belli dermişim :))))Genelde ben gece aktifim yivrumm
bi yerde gördüm beni anlatıyor dedim yazdımben bi ip atayım sen ucundan tut bakalım sökecekmiyiz :))) senin avatarın altında yazı çok güzel mesela :)
yazdım aklıma geldi...irlandalı adamı seyrettin mi esnafı döven :))) koptum ya izlerken o çizgi tişörtlü adama
bu gece gelem miiiGenelde ben gece aktifim yivrumm
Tabikidehahahahahahaahahahahah karikatürden belli dermişim :))))
Oooo gel tabibu gece gelem miii
tamam gece seninleyim tatlımTabikide
Oooo gel tabi
bende geleyimi :) ama ben küçük bir kediyimtamam gece seninleyim tatlım
yokkk olmazz biz ormantik takılacaz kızam ikimizde evliyiz yasak ask yasıyoruzbende geleyimi :) ama ben küçük bir kediyim
abooooooww vış kele ne diyon bacım yazıktır günahdır :)yo
yokkk olmazz biz ormantik takılacaz kızam ikimizde evliyiz yasak ask yasıyoruz
Küçük kediler için tehlikeli olabilirbende geleyimi :) ama ben küçük bir kediyim
yo
yokkk olmazz biz ormantik takılacaz kızam ikimizde evliyiz yasak ask yasıyoruz
aynenKüçük kediler için tehlikeli olabilir
temam bendehttp://tv.haberler.com/aldatan-kari...?utm_source=Facebook&utm_campaign=facebook_hc
dikkat edin yakalanmayın :)
kendin bilinyok yok tehlikeli değil nasılsa havalar sıcak üşümem hahahahaah
beni istemiyormusunuz :))) kaçıyormusunuz hıhkızlar ogluş acıkmış bi yemegini yedireyim gelcem hemen