Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Hazır değilse olmaz zaten canım çoğu erkek korkuyor zaten daha küçüksünüz boşver
Ayneen hiç takmıyorum şu an zaten daha yol var önümüzde bakalım bazen sanki benimle evlilik yok gibi geliyo aklında bazende o kadar çok sahipleniyo ki. Geçenlerde liste yapmış kafasından evleneceksek şöyle şöyle olcak vampir haberin olsun diyo bi yandan da alt yapı yapıyo adam zeki

Ya ne güzel benimki almaz beni okul bitmeden o seneye mezun çalışır bakar artık bana

Günaydın mutlu sabahlar hepinize
@Bilgece , Bibibella mutluluğunuz daim olsun,Rabbim ağzınızın tadını bozmasın.
NAZ24 dilerim en kısa zamanda Rabbim gönlünüze göre bir ev almayı nasip eder
kitapzede önce okul bitsinde hayırlisıysa olur evlilik inşallah.
Ay çok kısa konuşmuşsunuz gece hepsini okuyunca yorum yapayım dedim aklımda kaldığınca

Di mi dün sessizdi buralar :) Bende öyle düşünüyorum şu okul bi bitsin her şey öyle şekillenir :)

günaydın mı tünaydın mı olmuş
herkes nasıllar
Bana 7de aydı gün her sabah olduğu gibi, sen uyu tabi canım,bebek gelene kadar bol bol uykunu al,çok ihtiyacın olacak.
Sen nasılsın canim?

Di mi dün sessizdi buralar :) Bende öyle düşünüyorum şu okul bi bitsin her şey öyle şekillenir :)
Evet dünkü performans düşüktü,biz ki 2 saatte 50 sayfa yazardık,hey gidi günler
Günaydııınn :) daha günaydın yani en azından bana gün yeni aydı
Bana her sabah 7de ayiyor Günaydın

Bana 7de aydı gün her sabah olduğu gibi, sen uyu tabi canım,bebek gelene kadar bol bol uykunu al,çok ihtiyacın olacak.
Sen nasılsın canim?

ah bana uyku nerde
7 de kalkıyorum 8 de işteyim...

çok şükür iyiyiz

bdv konularını gördüm daha iyi oldum kim kimin sevgilisine 15 foto atmış çok beğenmiş vs vs

ah bana uyku nerde
7 de kalkıyorum 8 de işteyim...

çok şükür iyiyiz

bdv konularını gördüm daha iyi oldum kim kimin sevgilisine 15 foto atmış çok beğenmiş vs vs
Ay kıyamam ya. Neyseki havalar serinledi,yani istanbulda serin nerdesin bilmiyorum ama,sıcakta zor oluyor hamilelik. Ben eylülde doğum yapmıştım 2012de eylül bile sıcaktı.
Bdvye bakmadım hiç ya bugün ben.

Ay kıyamam ya. Neyseki havalar serinledi,yani istanbulda serin nerdesin bilmiyorum ama,sıcakta zor oluyor hamilelik. Ben eylülde doğum yapmıştım 2012de eylül bile sıcaktı.
Bdvye bakmadım hiç ya bugün ben.
İzmirdeyim ben 2 gecedir serin gibi ama klima var ofiste yoksa çekilecek gibi değil

Gnaydınnnn tatlımın inş alırız canım evimizi Rabbim nasib eder

Günaydınnnnn kızlar kahvaltı yapıyoruz çocuklarla bi elimde tlf bi elimde çikolata tlf ekranı rezil oldu

Sagol nazcim cok tesekkurler. Hepimizin mutlulugu daim olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…