- 15 Aralık 2013
- 15.618
- 35.819
- 798
temizlikte sirke kullanın dinleyin beni
Yanlış numara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
temizlikte sirke kullanın dinleyin beni
ay keşke az şişko olsa ya bende diyetten kurtulsamBenim eşimde biz tanıstıgımızda 58 kiloydu ya 178 de boyu vardı. Bende 54 kiloya cıktım birara hiç olmuyordu aramızda 4kg fark Sonra herbalife falan kullandı şimdi de şişko oldu
thebeyın, napıyorsun kız?
Ben 10 kilo domates aldım sabah,2 saattir onlarla boğuşuyorum,kavanozları yıkadım domatesleri doğrayıp tencereye attım zeytinyaği ve tuz ekleyip,blenderdan gecirip kavanoza koyacağım biraz tıkırdasın.Ay şimdi bir konuda okudumda
Kış hazırlığı yapanınız var mı? Ben gecen sene hiçbir sey koymadım pişman oldum. Bu sene domates fasulye biber falan atim diyorum da zamanı geçmemiştir dimi yaaa
yazmıssın ama eski nikiniAha da ifşa Söörrr bugun eskileri gördüm hepp ayy ne güzel seni görünce kitaplarım geliyo aklıma he Okuyom valla bak
Sen neler yapıyosun :)
ben yapmadım ama aldıklarım fazla geldıgı zaman hafıf kaynatıp hemen buzluga attım :=)Ay şimdi bir konuda okudumda
Kış hazırlığı yapanınız var mı? Ben gecen sene hiçbir sey koymadım pişman oldum. Bu sene domates fasulye biber falan atim diyorum da zamanı geçmemiştir dimi yaaa
yazmıssın ama eski nikini
yoksa ben de bılemezdım napim canım öyle takılıyoruz kitap arkadaşım :=)
nerelerdeydın bakim sen
hayırlı olsun, inşallah alnın akıyla okulunu bitirirsin canım. allah yardımcın olsun.Ben geçen sene üniye başladım baktım çalışmakla aynı yerde sayıyoruz dedim ben akademiye bi açılayım
Öyle olunca İzmir e taşındım çok güzel şehir aşık oldum kendisine :) E orda bilgisayarımda yok doğru düzgün giremiyorum zor oluyor bu sene alıcam inşallah bakalım ablama düğün yapıcaz 10 gün sonra şu an kredi kartları doldu taşıyor
İşten sonra öğrencilik maddi anlamda zorluyor beni Sör ya :) Senin kitap klübünüde takip ediyorum arada ama iki günde bir giremezsem falan diye katılmıyorum :)
Enee bi ara gelip bakarım bende çok sık okuyamıyorum ama bu ara sevdiceğim yeni kitap aldı bana çok sevdim okuyorum onuhayırlı olsun, inşallah alnın akıyla okulunu bitirirsin canım. allah yardımcın olsun.
uzun süredir 2 gün girme kısmı kalktı aradan. şuan herkes kafasına göre takılıyor
ben de bir müddettir okumuyorum kitap ara verdim
Benim anam sağolsun o yapıyor ben ondan taşıyorum özellikle tazefasülye çok iyi oluyor domatesde yaparAy şimdi bir konuda okudumda
Ozaman sana galb galb galbYeni girdim hemen etiketledin kalp kalbe karsi :)
Nerelerdesiniz kızlar
themis1990 Evelynn Eses07 Dark_Paradise Surrender @Bilgece choccywhoccydoodah kitapzede @NAZ__24
DonukPudra
Hadi gelin muhabbet edek az