• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Ay şimdi bir konuda okudumda
Kış hazırlığı yapanınız var mı? Ben gecen sene hiçbir sey koymadım pişman oldum. Bu sene domates fasulye biber falan atim diyorum da zamanı geçmemiştir dimi yaaa
Ben 10 kilo domates aldım sabah,2 saattir onlarla boğuşuyorum,kavanozları yıkadım domatesleri doğrayıp tencereye attım zeytinyaği ve tuz ekleyip,blenderdan gecirip kavanoza koyacağım biraz tıkırdasın.
Birde sebze atarım belki ama üşeniyorum ya. Domateside sırf kışın kızıma hormonlu domates yedirmeyeyim diye yaptım,yemeklere eklerim.

Aha da ifşa :-) Söörrr bugun eskileri gördüm hepp ayy ne güzel seni görünce kitaplarım geliyo aklıma he :-) Okuyom valla bak :-)

Sen neler yapıyosun :)
yazmıssın ama eski nikini
yoksa ben de bılemezdım :KK48: napim canım öyle takılıyoruz kitap arkadaşım :=)
nerelerdeydın bakim sen:KK60:

Kış hazırlığı yapanınız var mı? Ben gecen sene hiçbir sey koymadım pişman oldum. Bu sene domates fasulye biber falan atim diyorum da zamanı geçmemiştir dimi yaaa
ben yapmadım ama aldıklarım fazla geldıgı zaman hafıf kaynatıp hemen buzluga attım :=)
yok zamanı gecmedı. pazarda her sey ucuz :KK53:

yazmıssın ama eski nikini
yoksa ben de bılemezdım :KK48: napim canım öyle takılıyoruz kitap arkadaşım :=)
nerelerdeydın bakim sen:KK60:

Ben geçen sene üniye başladım baktım çalışmakla aynı yerde sayıyoruz dedim ben akademiye bi açılayım :-)

Öyle olunca İzmir e taşındım çok güzel şehir aşık oldum kendisine :) E orda bilgisayarımda yok doğru düzgün giremiyorum zor oluyor bu sene alıcam inşallah bakalım ablama düğün yapıcaz 10 gün sonra şu an kredi kartları doldu taşıyor :-)
İşten sonra öğrencilik maddi anlamda zorluyor beni Sör ya :) Senin kitap klübünüde takip ediyorum arada ama iki günde bir giremezsem falan diye katılmıyorum :)

Ben geçen sene üniye başladım baktım çalışmakla aynı yerde sayıyoruz dedim ben akademiye bi açılayım :-)

Öyle olunca İzmir e taşındım çok güzel şehir aşık oldum kendisine :) E orda bilgisayarımda yok doğru düzgün giremiyorum zor oluyor bu sene alıcam inşallah bakalım ablama düğün yapıcaz 10 gün sonra şu an kredi kartları doldu taşıyor :-)
İşten sonra öğrencilik maddi anlamda zorluyor beni Sör ya :) Senin kitap klübünüde takip ediyorum arada ama iki günde bir giremezsem falan diye katılmıyorum :)
hayırlı olsun, inşallah alnın akıyla okulunu bitirirsin canım. allah yardımcın olsun.
uzun süredir 2 gün girme kısmı kalktı aradan. şuan herkes kafasına göre takılıyor :D
ben de bir müddettir okumuyorum kitap:KK53: ara verdim

hayırlı olsun, inşallah alnın akıyla okulunu bitirirsin canım. allah yardımcın olsun.
uzun süredir 2 gün girme kısmı kalktı aradan. şuan herkes kafasına göre takılıyor :KK70:
ben de bir müddettir okumuyorum kitap:KK53: ara verdim
Enee bi ara gelip bakarım bende çok sık okuyamıyorum ama bu ara sevdiceğim yeni kitap aldı bana çok sevdim okuyorum onu :-)

Benim anam sağolsun o yapıyor ben ondan taşıyorum :70: özellikle tazefasülye çok iyi oluyor :27: domatesde yapar

1en_komik_karikaturler_18_32.jpg

Back