- 15 Aralık 2013
- 15.618
- 35.819
- 798
Kop koppppp
http://vocaroo.com/i/s1FoZ7fgfAxW
http://vocaroo.com/i/s1FoZ7fgfAxW
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabaha karşı serin oluyor cidden ama gündüzleri hala çok sıcak
Alemsin he güldürdün beni bi kalkıp oynayasım geldi
Ne diyosun sen ben normalde çok iştahsız bi insanım hele şimdi Demir ilacı kullanıyorum kanım çok düşükiyice gitti iştahımİşte o son 3-5 kg gitmiyor yaa detoks falan yapmak gerekiyor detoks bitince geri alınıyo. Ben 51 kiloyken 48 olim diye ugrastım ugrastım olmadı 70 oldum
esmiyor esmiyor diye söylenirken esiyor işte ohh ne güzelBizim buralarda 2 gundur bi ruzgar bi ruzgarrrr
Burasıda öle üşüyorum bende artıkBizim buralarda 2 gundur bi ruzgar bi ruzgarrrr
sen bu enerjiyle ne diye diyet yapıyorsunBenimde ust beden komple oynuyo şuan Gül memeler çağlasınnnnnnn
Ne diyosun sen ben normalde çok iştahsız bi insanım hele şimdi Demir ilacı kullanıyorum kanım çok düşükiyice gitti iştahım
esmiyor esmiyor diye söylenirken esiyor işte ohh ne güzel
sen bu enerjiyle ne diye diyet yapıyorsun
kışı hiç sevmiyorum keşke hep yaz olsa keşke yada en güzeli ilk bahar ne bunaltıcı sıcak ne soğukBen çok iştahlıyım ya benim de gitse keşke
Esmekle kalsa keşke bunun sonu yağmur çamur kar kış kıyamet
SALLA SALLA GÜLLL PEMPİŞLER SALLNSINAŞK İLE ALLAH ALLAAAAAAAHHHHHH
VUR TEFE VUR ZİLE YALLAAAAHHHHHHH
CİHANDA BÖYLE YANIYOR YANSIINNNNN
YOSMAM SALLAAAAAAAAAAAAAAA
Azcık popoyu sallaİşte bitek üstüm oynuyor üst beden zayıf alt şişko benim
BENİDE kavak agacı gibi düşün sopa gibyim hiç kıvruım yokİşte bitek üstüm oynuyor üst beden zayıf alt şişko benim
kışı hiç sevmiyorum keşke hep yaz olsa keşke yada en güzeli ilk bahar ne bunaltıcı sıcak ne soğuk
10 günde 5 kilo verdim ama ben kardashiana adayım şahsen elime su dökemezİşte bitek üstüm oynuyor üst beden zayıf alt şişko benim
Bahar iyi hoşda oğlumun alerjisi var çok zor geçiyor çokkkkışı hiç sevmiyorum keşke hep yaz olsa keşke yada en güzeli ilk bahar ne bunaltıcı sıcak ne soğuk
SALLA SALLA GÜLLL PEMPİŞLER SALLNSIN
Azcık popoyu salla
BENİDE kavak agacı gibi düşün sopa gibyim hiç kıvruım yok
10 günde 5 kilo verdim ama ben kardashiana adayım şahsen elime su dökemez
Bahar iyi hoşda oğlumun alerjisi var çok zor geçiyor çokkk
Bizde anca tuvalet kağıdıyla baş ediyoz hiç durmuyor o burun Minicik şey sürekli akıyor eşim ucuzlukdan alıyor adam napsınEşimle benimde alerjimiz var bahar aylarında tuvalet kağıdı dayandıramıyoz eve