• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Nasıl verdin 10gunde 5 kiloo
Bende bi nicki minajla yarısırım yani :KK70:
Normalde kafama göre yerdim yani ne istersem şimdi kahvaltı için poğaca fln bıraktım salatalık domates peynir alıyorum az
öğlen çorba içiyorum akşam yine ne yemek varsa yemek sadece belki çok canım çekerse 1 dilim tam buğday ekmek.
ama şu sıralar çok saldım kendimi ya bakıyorum canım kurabiye çekiyor yiyorum öğlen yemiyorum öyle denkleştiriyorum alamadım henüz :110: hayvan gibi yemeği özledim:KK70:

o pırıl pırıl gök yüzü mis gibi hava ama kısacık sürüyor

Maleseff:(

Normalde kafama göre yerdim yani ne istersem şimdi kahvaltı için poğaca fln bıraktım salatalık domates peynir alıyorum az
öğlen çorba içiyorum akşam yine ne yemek varsa yemek sadece belki çok canım çekerse 1 dilim tam buğday ekmek.
ama şu sıralar çok saldım kendimi ya bakıyorum canım kurabiye çekiyor yiyorum öğlen yemiyorum öyle denkleştiriyorum alamadım henüz :110: hayvan gibi yemeği özledim:KK70:

İyi vermişsin ya kac kg fazlan var ki

BİDE SEVİYOM DEDİ SANA YANIYOM DEDİ İNAN ÖLÜYOM DEDİ
VAH VAH VAH
İŞ VERİP TUYDU ORTADA KOYDU AŞKIMA KIYDI VAH VAH VAH

Back