• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Ayyy cok uzuldum yaa neden öldü
Yaşlıydı bide böbreklerinde sorun vardı canım :( annemi teselli edicem diye acımı hiç yaşayamadım valla annemin son oğluydu hep koyun koyuna uyurlardı annemsiz duramazdı konuşurdu annemle değişik bir kediydi :KK42: ama hepimiz ölicez diye kendimi teselli ediyorum napim :cry:

Yaşlıydı bide böbreklerinde sorun vardı canım :KK43: annemi teselli edicem diye acımı hiç yaşayamadım valla annemin son oğluydu hep koyun koyuna uyurlardı annemsiz duramazdı konuşurdu annemle değişik bir kediydi :KK42: ama hepimiz ölicez diye kendimi teselli ediyorum napim :cry:

Uf yaa:KK42::KK42::KK42: Ben de cok korkuyorum bir sey olursa naparım bilmiyorumm canımızdan bi parça oluyorlar yaa

Evet canım bibi işte ordan gelme :21: annesinin kuzusu o :KK24: tüy sorununu da biz düzenli traş ettiriyorum hiç olmuyor ama büyük sorumluluk gidip biyerlerde kalamıyorsun ben pek dışarı çıkmafığım için sorun olmuyor biyerlerede gidiceksem anneme bırakıyorum zaten ordan getirdim :oops: bide mimi miz vardı onu daha yeni kaybettik :KK42:

başın sağolsun canım.

yenilen içilen değil yakında sıçtıklarını da koyarlar deniliyordu aha o da olmuş :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK20:

Manyak ya millett :D:D Bir de kapı koluyla öpüşme akımı yapmışlar hahahaha:D:D

Eklentiler

• Doorknob-Girl-14.jpg
    Doorknob-Girl-14.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 253
  • ngbbs4e3158c334a74.jpg
    ngbbs4e3158c334a74.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 217
  • tumblr_le4x9drpe81qzho6ro1_500.jpg
    tumblr_le4x9drpe81qzho6ro1_500.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 199
Ooo ben cok kivragim oyle cin gibi hareket ederim ki baskalari tartisirken ben olayi cozmus icraate de gecmis olurum. Benim ablam hep beklerdi ona tuyo verirdim. Bak aninda boyle yapacaksin diye hahahaha

Ya biz onceden cok baktik annem bakti daha dogrusu da ben pek kendime guvenemiyorum. Disari ciksam kime emanet edicem falan filan zor is :-)

Hem de ne cin hahahahaha

Ayy başın sagolsun canim ya. Ben cok etkilenirim o yuzden de bakamam mesela. Cok korkarim bi sey olacak diye..

Uf yaa:KK42::KK42::KK42: Ben de cok korkuyorum bir sey olursa naparım bilmiyorumm canımızdan bi parça oluyorlar yaa

başın sağolsun canım.
Sağolun kızlar ama mecbur alıştırmamız lazım kendimizi hayatın gerçeği çünkü :(

Back