Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

tatlandırıcıyı nerede bulabilirim şeker yerine pekmez kullanıyorum kek yaparken ama eşim tatlıyı cok sever artık ona ayrı yapacaz mecbur

Ben marketten alıyorum canım toz tatlandırıcı

dün kv de ve görümce az incelmişsin dediler :)yalnız dikkat az incelmişim

Hele biraz daha kilo ver bu defada ayy zayıfladıkça çirkinleştin yuzun çöktü zayıflama artık derler kıskanclıktan

of ben neden hiç diyet yapamıoyorum acaba?

İhtiyacın olmadığı içindir kız sen azcık dikkat etsen yeter valla hiç diyete gerek yok

ben ekmeği kesmeyi denedim olmadı doymadım yapamadım
ben bekarken 2 ay hiç ekmek yemedim tam 15 kilo verdim 2 yıl kilomu korudum sonra romatizma ilaçları evlilik vs. kilo aldım şimdi ekmegi kesemiyorum dr dan izin çıkmamıştı randevu aldım ilk fırsatta gidecem bi daha baktıracagım kan degerlerime falan

yeni evliyken zayıftım kürek kemiklerin çıkıyor deyip dururlardı takmayacam artık basarabilirsem takmamayı

acık göbek ve basen versem yeticek zaten bana

her markette vardır demi

Oo iyi düşmüşsün canım inşallah devamını getirirsin ama boy da önemli, ben 53 kiloyum ama 49 48 olmak istiyorum boyum kısa olduğu için (
Benimde boyum kısa aynı dediğin gibi 156 cm benim boyum 50 olsam 2 kilo daha orlayı 48 49 olmayı denerim bende regl döneimde ödem oluyorum hep ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…