tatlandırıcıyı nerede bulabilirim şeker yerine pekmez kullanıyorum kek yaparken ama eşim tatlıyı cok sever artık ona ayrı yapacaz mecbur
dün kv de ve görümce az incelmişsin dediler :)yalnız dikkat az incelmişim
of ben neden hiç diyet yapamıoyorum acaba?
ben bekarken 2 ay hiç ekmek yemedim tam 15 kilo verdim 2 yıl kilomu korudum sonra romatizma ilaçları evlilik vs. kilo aldım şimdi ekmegi kesemiyorum dr dan izin çıkmamıştı randevu aldım ilk fırsatta gidecem bi daha baktıracagım kan degerlerime falanben ekmeği kesmeyi denedim olmadı doymadım yapamadım
yeni evliyken zayıftım kürek kemiklerin çıkıyor deyip dururlardı takmayacam artık basarabilirsem takmamayıBen marketten alıyorum canım toz tatlandırıcı
Hele biraz daha kilo ver bu defada ayy zayıfladıkça çirkinleştin yuzun çöktü zayıflama artık derler kıskanclıktan
İhtiyacın olmadığı içindir kız sen azcık dikkat etsen yeter valla hiç diyete gerek yok
acık göbek ve basen versem yeticek zaten banaBen marketten alıyorum canım toz tatlandırıcı
Hele biraz daha kilo ver bu defada ayy zayıfladıkça çirkinleştin yuzun çöktü zayıflama artık derler kıskanclıktan
İhtiyacın olmadığı içindir kız sen azcık dikkat etsen yeter valla hiç diyete gerek yok
her markette vardır demiBen marketten alıyorum canım toz tatlandırıcı
benim de göbek ve gögüs sorunu varacık göbek ve basen versem yeticek zaten bana
keşke göğüs sorunum olsabenim de göbek ve gögüs sorunu var
benimki şuanda dün kv dede mezura var ölçtüm 100keşke göğüs sorunum olsa
belim de 97 basen 95keşke göğüs sorunum olsa
bi zamanlar 36 38 giyiyordumbelim de 97 basen 95
benim destekliyle 80 en fazlabenimki şuanda dün kv dede mezura var ölçtüm 100
dogum falan çok etkiliyor 2 dogum bide kilolar emzirirken 110 dubenim destekliyle 80 en fazla
ha burdada çıktı karşımadogum falan çok etkiliyor 2 dogum bide kilolar emzirirken 110 du
amanınıı açılın adre gelmiş hoş gelmiş :)geldımmm fitneye fucura geldımmm
daha gençsin sal kendini rahatla hersey olacagına varırı sogan kürü nüü dene işe yarıyorha burdada çıktı karşıma
doğuramıyorum napim anam
ay yok denemem öyle şeyler,daha gençsin sal kendini rahatla hersey olacagına varırı sogan kürü nüü dene işe yarıyor
hoşbuldummmmm eee kımı çekiştıyoz yılan kaynana sinsi görumce alçak koca utanmaz komsu hepsınden varamanınıı açılın adre gelmiş hoş gelmiş :)
yok be kilo konuşuyozhoşbuldummmmm eee kımı çekiştıyoz yılan kaynana sinsi görumce alçak koca utanmaz komsu hepsınden var
Benimde boyum kısa aynı dediğin gibi 156 cm benim boyum 50 olsam 2 kilo daha orlayı 48 49 olmayı denerim bende regl döneimde ödem oluyorum hep yaOo iyi düşmüşsün canım inşallah devamını getirirsin ama boy da önemli, ben 53 kiloyum ama 49 48 olmak istiyorum boyum kısa olduğu için(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?