benim de ogluşum ikizler :)nerelerdeydin sen gözüm hep seni aradıBu haftanın en şanslı burcu ikizlermiş. Para kazanma konusunda falan.
Ben bi döviz möviz ugraşimm
Sen kimsin kız[/QUOTsen bul
benim de ogluşum ikizler :)nerelerdeydin sen gözüm hep seni aradı
yalnız benim ogluşun bi anı anını tutmuyor ama çok duygusal hiç sormaİkizler burcuna hep yaka silkerler ama ben seviyorum burcumu eşimde ikizler senin oğlanda bıcır bıcır hareketli bol çene biri olur artık
Kız kimdin sen yaDur bir profiline bakim.
Aaa buldum bayan umutluymuşsun
Düğündeydim ya dunyanın en sıkıcı düğünü
Yeme bacım. Zorla mı besliyor ağzınakızlar kocam kilo vermeyeyim diye herseyi yapıyorneden ki dün gazoz cips abur cubur doldurmus gelmiş normalde almaz bide sen böyle de çok güzelsin kilo verme diyor
yemedim zaten :)Yeme bacım. Zorla mı besliyor ağzına
De ki çocuk görüp istiyor alma bunları zararlı.
iradem kuvvetlidir ama cola veya gazoza dayanma sınırım cok düşük tam 3 yıldır ayçekirdegi yemiyorum oglumu emzirirkende hamileyken cola ve kahveyi agzıma sürmedimYeme bacım. Zorla mı besliyor ağzına
De ki çocuk görüp istiyor alma bunları zararlı.
Dök lavaboya canım zaten zararli yairadem kuvvetlidir ama cola veya gazoza dayanma sınırım cok düşük tam 3 yıldır ayçekirdegi yemiyorum oglumu emzirirkende hamileyken cola ve kahveyi agzıma sürmedim
ya kendisi yedi zaten dökmeme luzüm kalmadı ben niye engel olmak istiyor onu anlamadım önceden de kilo ver deyip dururduDök lavaboya canım zaten zararli ya
hayırlı olsun
yeşilçaya da şekersiz çaya da alıştım kızlar :) artık kimse tutamaz beni inşaallah Allah izin verirse gidecek bu kilolar er yada geç
tatlandırıcıyı nerede bulabilirim şeker yerine pekmez kullanıyorum kek yaparken ama eşim tatlıyı cok sever artık ona ayrı yapacaz mecburHelal kızzz.
Bir de tatlandırıcı al tatlıyı keki de onunla yap. Bunlar hep eksi kalori işte.
bende diyet yapıyorum sayılmaz günde sadece 2 bilemedin 3 ince dilim ekmek yiyorum saat 19 dan sonra bişey yemiyorum bu kadar ama çok aşırı kilolar veremiyorumof ben neden hiç diyet yapamıoyorum acaba?
ben ekmeği kesmeyi denedim olmadı doymadım yapamadımbende diyet yapıyorum sayılmaz günde sadece 2 bilemedin 3 ince dilim ekmek yiyorum saat 19 dan sonra bişey yemiyorum bu kadar ama çok aşırı kilolar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?