Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Benimde boyum kısa aynı dediğin gibi 156 cm benim boyum 50 olsam 2 kilo daha orlayı 48 49 olmayı denerim bende regl döneimde ödem oluyorum hep ya
benim vucudumda ödem var atmaya çalışıyorum boyum 156 kilom eger yanlış degilse 76 geldi dün tartıldım

hamileyken olacak o kadar annesi bebiş açmı kalsın ben emzirme döneminde kilo alıyorum
drum bana emzırmede gunde 3 3.5 lt su ıceceksın onemlı olan bu zayıflarsın bıle dedı ama bakalım benım bunye nasıl cevap verecek ıns zayıflarım 100 e cıkmam heralde 10 kılo daha alsam 90 oluyom ıns daha fazla olmaz bıde ben rısklı gebeyım yatıom hep o yuzden sanırım bu asamada bu kadar aldım

Allah bebegini korusun gerisi kolay kiloda verilir gider Allah ın izniyle ben ilk hamileliğimde aşırı kilo verdim ayakta duramıyordum 2 . cisinde o kadar kötü degildim ama emzirirken çok kilo aldım şimdi de kilo vermeye çalışıyorum oglumu emzikten kestim tam 24 ay emzirdim artık kilo verebilirim

maşallahhh ben de tam ıkı sene emzırmek ıstıyom yavrumu oglum dıyesım gelıo drumuz erkege benzıo dedı bellı degıl ama henuz hadı bakalım aynen kılo verılırrr yaaa

maşallahhh ben de tam ıkı sene emzırmek ıstıyom yavrumu oglum dıyesım gelıo drumuz erkege benzıo dedı bellı degıl ama henuz hadı bakalım aynen kılo verılırrr yaaa
aynen hayırlısıyla kucagına bi al kilo falan umurunda olmaz

Benimde boyum kısa aynı dediğin gibi 156 cm benim boyum 50 olsam 2 kilo daha orlayı 48 49 olmayı denerim bende regl döneimde ödem oluyorum hep ya
Ben de regl den önce şişiyorum o zaman anlıyorum, regl döneminde pek birşey olmuyor demek ki bunyeden bünyeye farklılık gösteriyor.. Ben de aynı boylardayım o yüzden az kilo bile fazla duruyor.

Canim ya sorma, ben dersi iyice biraktim oyp ye alan sinavi getirildi falan bir de baska moral bozukluklarim var.. Is aramaya basladim tekrardan.. Cok zor geliyir artik yds, sanki bosuna calismisim gibi geliyor..
o banada oluyor ya mesela kelime ezberleyecem ne kadarı aklımda kalacak ki demeye başlayıp bırakır gibi oluyorum ama devam etmeye çalışıyorum :/ o alan sınavı nerden çıktı ya bende mi girecem ki dur bi araştırayım

Cnim normalde ales, yds, okul notuydu ya simdi onlarin orani dusmus alan sinavi olcak o %40 etkiliyor. O yuzdem umudumu kestim, bir de ailemden ayrilip git ek zor gelicek. En iyisi mi is arastir sen dedim kendime ama regl donemimdeyim belki de gelip gecici bir derttir. Cunku bu donemlerde ben duygusalliga bagliyorum

Ben bi göz attım da benim bölümde sınav yok sanırım detaylı araştırmam lazım. Ben de regl dönemindeyim ya : D

aileden ayrılmak zor ama gelecek için katlanmak gerekiyor sen zaten devam edersin bence hele bu dönemin geçsin : ))

Ben bi göz attım da benim bölümde sınav yok sanırım detaylı araştırmam lazım. Ben de regl dönemindeyim ya : D

aileden ayrılmak zor ama gelecek için katlanmak gerekiyor sen zaten devam edersin bence hele bu dönemin geçsin : ))
Evet her bolumdr yok sanirim ama muhendisliklerde var Evet katlanmak gerekiyor bakalim nolcak, is bulursam ne ala ona devam edicem :) Hakkimizda hayirlisi olsunn

Evet her bolumdr yok sanirim ama muhendisliklerde var Evet katlanmak gerekiyor bakalim nolcak, is bulursam ne ala ona devam edicem :) Hakkimizda hayirlisi olsunn
İnşallah hayırlısı ve en iyisi olur ya.. benim bir an önce bi baltaya sap olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…