• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

evet kaç kez duydum isteksiz artık hatırlamıyorum..
bizde ki çocuk faktörü eşim dört gözle bekliyor uyumasını gündür bugünde uyumazsa ayağında sallayacakmış :KK53::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
uyusun hadi deyip duruyor ama bizim ki cin gibi bakıyor
benim ogluş saat 3 den önce hayatta uyumaz :KK70:

Hatunlar
Bibibella Bibibella
MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana
S Sargoz
@themis1990
@Eses07

Ve şu an aklıma gelmeyen müdavim üyeler.
Buralarda okuyorum. Aklıma takıldı.
Ayda bir cinsellik nedir yav?
Evlenince bir yerden sonra düşüyor mu performans ve sıklık?

Şu bekar saf kızı aydınlatıverin.
Eşimle zaten ayda bir anca görüştüğümüz için ayda bir oluyor ama yan yana öyle değiliz çok normal gelmiyor bana ama eşler arası normalse sıkıntı olmaz

• Beğen
Reactions: K_G
kaçan kovalanır sözü doğru olabilir ama...
şimdi çok sık beraber olamıyoruz, yahut bebeğin derin uyuduğundan emin olamıyoruz bazen herşey yolunda giderken bi bakıyoruz uyanmış odasından bağırıyor yarıda kestiğimiz de çok oldu şimdi eşim çok istekli...
artık heyecan mı duyuyor nedir çocuk uyuyunca yanımda damlıyor...
bebek yokken rahattı böyle çok düşmezdi üstüme yok dersem anlayışla karşılardı şimdi o günü başımdan savsam ertesi gün yine dibimde bitiyor...
bende çok yoruluyorum çok istekli değilim kızım libido bırakmıyor ki hele diş çıkarıyor şu dönemler pofffff geziyorum..
eşimde mükreminin yengesi feriştah gibi hergün değişik bir fenteziyle karşıma geliyor :rolleyes::rolleyes::KK75::KK75::KK75::mad::mad::mad::KK70::KK70::KK70:

Cevaplar için teşekkürler hanımlar.
Evet, ben de çok duydum isteksiz eşleri. İnsanlar çok yorgun olsa gerek. Maddi dertler falan...

Canım saE="CatlakB, post: 42291921, member: 500237"]Beeiiinnndiii :KK53:

Çıban mı sivilce mi diye soruciiim:KK17:[/QUOTE]
Canın sağolsun ne diyeyim :D

Eklentiler

• IMG_20150823_154953.jpg
    IMG_20150823_154953.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 35
Cildiyeye gitsen ya bilmem ki nedir

Heyyy ahalii bilen var mı bu çıban mııııııı

Öyle tabii ama yıpratıcı oluyor[/QUOTE]
Çıban canım bu papatya çayı varsa demle üzerine pamukla bastır günde 4-5kez.bir de yapabilirseniz bir iğnenin ucunu çakmakla yakıp yaranın üzerine batırın sonra da sarımsağı ortasından kesip yaranın üzerine bastır geçer birkaç güne geçmiş olsun

Heyyy ahalii bilen var mı bu çıban mııııııı

Öyle tabii ama yıpratıcı oluyor
Çıban canım bu papatya çayı varsa demle üzerine pamukla bastır günde 4-5kez.bir de yapabilirseniz bir iğnenin ucunu çakmakla yakıp yaranın üzerine batırın sonra da sarımsağı ortasından kesip yaranın üzerine bastır geçer birkaç güne geçmiş olsun[/QUOTE]

Çok sağolun.
Su bide degdiginde canimi yakıyor çünkü sivilceyi asti bu

Çıban canım bu papatya çayı varsa demle üzerine pamukla bastır günde 4-5kez.bir de yapabilirseniz bir iğnenin ucunu çakmakla yakıp yaranın üzerine batırın sonra da sarımsağı ortasından kesip yaranın üzerine bastır geçer birkaç güne geçmiş olsun

Çok sağolun.
Su bide degdiginde canimi yakıyor çünkü sivilceyi asti bu[/QUOTE]
Bas sarımsağı canım ama doktora gitsen daha iyi olur tabi.

Back