Sağol canım müdürüm yaktı beni geneHos geldin aman efendim gozlerimiz yollarda kaldi. Bir daha bdvde geyik yapmak yooookkk
Sağol canım müdürüm yaktı beni geneMune bu seferde 4 gün bu sıcakda bide
Bilmem söz veremem bağımlıyım ben
Aaa nereye kuzuBibibella sana öpücük vermeye geldim, , verdim gidiyorum.
Siyasette napcem be yauv tiri viri fırı firiAaa nereye kuzuarada gelde muhabbet edelim yahu ne var şu siyasette
Ben de bibi de seni @Huysuz Kova sandik yav. Sen kimsin cidden?Siyasette napcem be yauv tiri viri fırı firi
Yoo kavun kokusunuda tanıyorum benBen de bibi de seni @Huysuz Kova sandik yav. Sen kimsin cidden?
Ya kac gündür kk ya bağlanmakta sorun yasıyorum tatlımsenı kac gun bekledımmm ama amaaaa
Hg canımYa kac gündür kk ya bağlanmakta sorun yasıyorum tatlıminternet bağlantısında sorun yok ama siteye giremiyorum nedense özledim sizi
Hahahaha öp kız öp kolluyorum dötüBibibella tanımadığın insanlara öptürme kendini bacııım, zaman çok kötü.
@Huysuz Kova yı uzaktan tanırım, yazdıklarını beğenirim. İkimizin de avatar siyah beyaz olunca karıştırıldı galiba.Time Traveler cığım dediyse kokuluyum ben, has be has kokulu, taklitlerimden sakınınız.
@Bilgece (Nihat Doğan usulü okuyunuz) Bizi tanıyan bilir, tanımayan da kendi gibi bilir.
Hoş buldum tatlım sonunda geldimBibibella hoşgeldin :))
Şu dört ayaklı, kuyruklu ve uzun bıyıklı var ya, anladın sen kim o, hah işte onu bulursam affetmem tenhada kıstırırım; bana öyle tıslamalar meeeaaavvv mooouuvvlar tesir etmez.Hahahaha öp kız öp kolluyorum dötü
Üyeler hakkı da üşündüklerin gibi olmuş
İZledim seni bak var orda fotosu bi tane daha çok dadlu dimi teyzesiŞu dört ayaklı, kuyruklu ve uzun bıyıklı var ya, anladın sen kim o, hah işte onu bulursam affetmem tenhada kıstırırım; bana öyle tıslamalar meeeaaavvv mooouuvvlar tesir etmez.
Teyze yok abla ABLAİZledim seni bak var orda fotosu bi tane daha çok dadlu dimi teyzesi
AblamıTeyze yok abla ABLA
Oyy gördüm şimdi, fosur fosur uyuyor. Benim dananın böyle fotosunu çekmek mümkün değil, hemen poz veriyor çok yapayTanımadıklarına sevdirmiyor, ama foto çekmelerine izin veriyor cins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?