Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız yetmişlik teyze doğurdumuyada ağır şizofrendiValla değişik şeyler var asansörde doğurcam ben diye bağıran 70 lik teyze, ben cihaza kondom takarken gözünü kapatan abla, ya da ayağındaki ödemi zorla kadın doğumcuya muayene ettiren hasta uzuyo böyle
Anlatırımm tabi şimdi anca sizleri tanımaya çalışırım bentövbe tövbe neler çıkıyor bak müsait bir zamanda ayrıntılı anlatırsınız artık
Evet canım rüzgar yağmur var istanbulda eee bizim Beykoz'da tepe zaten ohhh esiyorNAZ24 yağmur mu
İkincisi teyze baya uçmuştu herkesin içinde ben inmem burda doğurcam diye bağırmaya başlamıştı sonrasını hatırlamıyorum bileKız yetmişlik teyze doğurdumuyada ağır şizofrendi
Bizde Antalya da kavruluyoruz işte klimaların dibine vuruyoruz sonra daEvet canım rüzgar yağmur var istanbulda eee bizim Beykoz'da tepe zaten ohhh esiyor
Aaaaa hemşerimiyizBizde Antalya da kavruluyoruz işte klimaların dibine vuruyoruz sonra da
Antalya yanıyooooEvet canım rüzgar yağmur var istanbulda eee bizim Beykoz'da tepe zaten ohhh esiyor
Felak & nas oku balımKızlar ya içim sıkılıyor.
Uykum var uyuyamiyorum
Keşke Antalya'da olsamBizde Antalya da kavruluyoruz işte klimaların dibine vuruyoruz sonra da
Felak & nas oku balım
Hey maşallah teyzeme bee vücuduna sağlık
70 lik nene ikiz doğurmuş bu sizin asansörcü nene mi yoksa
EVET. .Eses07 sendemi antalyadasın
Aaaa öyleyiizz o zamann valla yanıyo ben klimasız uyuyamıyorum :)Aaaaa hemşerimiyiz
Antalya yanıyoooo
Ee haylaz kız nolduOkuyorum
Emin misinn valla çok sıcak gerçi sabahları fena değil ama akşam esinti hiç yokKeşke Antalya'da olsam
Yaw bu kadın menepoza girmemişmi
70 lik nene ikiz doğurmuş bu sizin asansörcü nene mi yoksa
Klima kapanmıyor. .Aaaa öyleyiizz o zamann valla yanıyo ben klimasız uyuyamıyorum :)