• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Bibibella Bibibella tanımadığın insanlara öptürme kendini bacııım, zaman çok kötü.
@Huysuz Kova yı uzaktan tanırım, yazdıklarını beğenirim. İkimizin de avatar siyah beyaz olunca karıştırıldı galiba. Time Traveler Time Traveler cığım dediyse kokuluyum ben, has be has kokulu, taklitlerimden sakınınız. :KK53:
@Bilgece (Nihat Doğan usulü okuyunuz) Bizi tanıyan bilir, tanımayan da kendi gibi bilir. :KK53:

Bibibella Bibibella tanımadığın insanlara öptürme kendini bacııım, zaman çok kötü.
@Huysuz Kova yı uzaktan tanırım, yazdıklarını beğenirim. İkimizin de avatar siyah beyaz olunca karıştırıldı galiba. Time Traveler Time Traveler cığım dediyse kokuluyum ben, has be has kokulu, taklitlerimden sakınınız. :KK53:
@Bilgece (Nihat Doğan usulü okuyunuz) Bizi tanıyan bilir, tanımayan da kendi gibi bilir. :KK53:
Hahahaha öp kız öp kolluyorum dötü :KK53: :KK53:
Üyeler hakkı da üşündüklerin gibi olmuş :KK48:

Hahahaha öp kız öp kolluyorum dötü :KK53: :KK53:
Üyeler hakkı da üşündüklerin gibi olmuş :KK48:
Şu dört ayaklı, kuyruklu ve uzun bıyıklı var ya, anladın sen kim o, hah işte onu bulursam affetmem tenhada kıstırırım; bana öyle tıslamalar meeeaaavvv mooouuvvlar tesir etmez. :KK76:

İZledim seni bak var orda fotosu bi tane daha çok dadlu dimi teyzesi :21:
Teyze yok abla ABLA :KK53::KK53:
Oyy gördüm şimdi, fosur fosur uyuyor. Benim dananın böyle fotosunu çekmek mümkün değil, hemen poz veriyor çok yapay :KK12:Tanımadıklarına sevdirmiyor, ama foto çekmelerine izin veriyor cins.

Back