Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk tatlım sende Hoşgeldin, özlettin kendiniHg canım
Nice nice YıllaraKimsede yok bugün ya yarında ben akşama kadar olmicam kızlar 9.yıl dönümümüz olduğundan gezmelerde olucaz sevdiceğimle
Amin inş. Canım bende özledim vallaNice nice Yıllara
Kaç akşamdır bağlantıda sıkıntı yasıyorum, geceleri yaşamıyorum, sanırım kk da benim gececi olduğumu bildiği icin sadece gece giriş iZni alabiliyorum Mapus damları nasıldıAmin inş. Canım bende özledim valla
Pek sıcaktı pişik oldum hep 4 gün çok uzun geldiKaç akşamdır bağlantıda sıkıntı yasıyorum, geceleri yaşamıyorum, sanırım kk da benim gececi olduğumu bildiği icin sadece gece giriş iZni alabiliyorum Mapus damları nasıldı
Oyy kıyamam kuzuma pudraya otur pişige iyi gelir bu nasıl bir geyikti yahu 4 günlükPek sıcaktı pişik oldum hep 4 gün çok uzun geldi
geyikle alakası yokmzaten ban yedikçe sürenkatlanıyor maalesef bundan sonra 5 veya 6 gün olur heralde banlanmamak lazım munede hemen bemi çımpısslasın zatenOyy kıyamam kuzuma pudraya otur pişige iyi gelir bu nasıl bir geyikti yahu 4 günlük
Aman dikkat et tatlım, geyiğimizi burda yaparık, bdv ye kalmadık munenin çımbısı hassas yapacak bisey yokgeyikle alakası yokmzaten ban yedikçe sürenkatlanıyor maalesef bundan sonra 5 veya 6 gün olur heralde banlanmamak lazım munede hemen bemi çımpısslasın zaten
Bazı konularda vallaha dayanamıyorum ya içimden canavar çıkıyorAman dikkat et tatlım, geyiğimizi burda yaparık, bdv ye kalmadık munenin çımbısı hassas yapacak bisey yok
Bende aynı hep derim, su çenemi tutmayı öğrendiğim gün, Dünya'yı kurtarma planlarıma başlayacağımBazı konularda vallaha dayanamıyorum ya içimden canavar çıkıyor
Teşekkür ederim canım benim hbBibibella hoşgeldin :) geçmiş olsun.
Selam tatlım, dal tabi Hoşgeldin
Hoşgeldin tatlımKızlar ben geldim
diyene bak, duyanda seni uyuyor sanacak ama valla sabah olmuş ya la, hic farkında değilimUyumuyo musunuz siz sabah oldu Bea